Τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του Ομίλου ΟΤΕ Μιχάλη Τσαμάζ βράβευσαν σήμερα ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος για την έμπρακτη ανταπόκριση, συνδρομή και υποστήριξη του Ομίλου στο έργο των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και ειδικότερα στην επιτήρηση και ενίσχυση της φύλαξης των χερσαίων και θαλάσσιων συνόρων της χώρας.
_x000D_
Η βράβευση έγινε στην αίθουσα του Συμβουλίου Αρχηγών Γενικών Επιτελείων “Στρατάρχου Αλέξανδρου Παπάγου”, του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας. Επίσης επιδόθηκαν τα διακριτικά του βαθμού του εφέδρου λοχαγού στον κ. Τσαμάζ, κατόπιν της πρόσφατης προαγωγής του.
_x000D_
Στη συνάντηση συμμετείχαν οι αρχηγοί ΓΕΑ αντιπτέραρχος Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, ΓΕΣ αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης και ΓΕΝ αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης καθώς και η executive director εταιρικής Επικοινωνίας και Βιώσιμης Ανάπτυξης Ομίλου ΟΤΕ Ντέπη Τζιμέα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ευρωπαϊκές αγορές: Με θετικό πρόσημο «στο νήμα» – Βουτιά 24% από Stellantis
- Αναπτυξιακός: Εντάσσονται 112 επενδυτικά σχέδια σε μεταποίηση και τουριστικά Β. Αιγαίου με ενίσχυση 290 εκατ. ευρώ
- ΕΕ: Αυξάνει στο 79% τους δασμούς στα κινεζικά κεραμικά σκεύη για να αντιμετωπίσει το ντάμπινγκ
- ΕΚΤ προς ηγέτες ΕΕ: «Άμεση συλλογική δράση» για να απελευθερωθεί η ανάπτυξη – Πρόταση 5 μέτρων
- ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε.Β.Ε. ΤΡΟΦ., ΑΝΤΙΠΡΟΣ/ΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- Αιφνιδιασμός από ΕΦΚΑ: Ζητάει επιστροφή χρημάτων από παλαιές συντάξεις – Ποιες μπαίνουν στο «στόχαστρο»
- BALLY'S INTRALOT Α.Ε. - Αγορά ιδίων μετοχών
- Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν προτείνει νέες, πιο σκληρές κυρώσεις κατά της Ρωσίας – Οι νέοι «στόχοι»
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








