Η πλατφόρμα θα μείνει ανοιχτή ως τις 10 Μαρτίου, και μέχρι τότε αναμένεται ότι θα υποβληθούν πάνω από 700.000. αιτήσεις
Τεράστιο ενδιαφέρον εκδηλώθηκε για το πρόγραμμα “Τουρισμός για όλους’ μέσω του οποίου δεκάδες χιλιάδες πρόσωπα και οικογένειες θα μπορέσουν να κάνουν φέτος δωρεάν ή φθηνές διακοπές.
Χθές στις 2 το μεσημέρι άνοιξε η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων και μέσα σε 10 ώρες, ως τα μεσάνυχτα, υποβλήθηκαν 130.000. αιτήσεις. Η πλατφόρμα θα μείνει ανοιχτή ως τις 10 Μαρτίου, και μέχρι τότε αναμένεται οτι θα υποβληθούν πάνω από 700.000. αιτήσεις.
Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον και για την “χαμηλή τουριστική περίοδο’, κατά την οποία οι δικαιούχοι μπορούν να κάνουν διακοπές με μηδαμινή δαπάνη, καθώς οι τιμές σε ξενοδοχεία, καταλύματα, εστιατόρια είναι χαμηλότερες.
Το Υπουργείο προσπαθεί να προωθήσει τον χειμερινό τουρισμό και φροντίζει ώστε τα προσφερόμενα πακέτα για τους δικαιούχους του προγράμματος να είναι ιδιαίτερα ελκυστικά.
“Έχουμε 69.000 αιτήσεις για την υψηλή περίοδο και 61.000 αιτήσεις για την χαμηλή. Οπότε βλέπουμε αρκετά υψηλό το ενδιαφέρον των πολιτών υπό το πρίσμα του κινήτρου που δίδεται με ενισχυμένο ποσό για την χαμηλή περίοδο” δήλωσε η κ. Βάσια Κουτσούκου, γενική γραμματέας Τουρισμού.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Απόβαση των ισχυρών hedge funds στην Αθήνα: Μετά τις Rokos και Millennium, στο «παιχνίδι» και η Capula
- Microsoft: Πρόγραμμα εθελούσιας αποχώρησης για περίπου 60.000 επιλέξιμους εργαζομένους
- CENERGY HOLDINGS S.A. - Ενημέρωση για την πορεία υλοποίησης του προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών
- ΙΝΤΡΑΚΟΜ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤOΧΩΝ - Ανακοίνωση ρυθμιζόμενης πληροφορίας του Ν. 3556/2007 (Γνωστοποίηση συναλλαγών)
- Μπεκίρης: Στην έξοδο από το Μαξίμου μετά τον σάλο για το πτυχίο και τον «εθελοντικό» διορισμό του
- CrediaBank Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία - CREDIABANK Α.Τ.Ε. 27 – 10 – 2026
- ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΞΙΩΝ 27 – 10 – 2026
- Lamda Development: Εκτός ηγεσίας ο Οδυσσέας Αθανασίου – Αλλαγή CEO με αναπάντητα ερωτήματα
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








