Η συνάντηση πραγματοποιείται στο ανάκτορο Ντολμά Μπαχτσέ
Ξεκίνησε η συνάντηση στην Κωνσταντινούπολη μεταξύ αξιωματούχων της Ουκρανίας, της Τουρκίας και των ΗΠΑ, όπως δήλωσε πηγή από το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών, εν μέσω προσπαθειών για την επίτευξη συμφωνίας που τελικά θα οδηγήσει στον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία.
Η συνάντηση πραγματοποιείται στο ανάκτορο Ντολμά Μπαχτσέ και συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Μάρκο Ρούμπιο, ο Τούρκος ομόλογός του Χακάν Φιντάν, ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Άγκυρα Τομ Μπάρακ, ο Ουκρανός υπουργός Εξωτερικών Αντρίι Σιμπίχα και ο υπουργός Άμυνας Ρουστέμ Ουμέροφ.
Νωρίτερα υψηλόβαθμοι Ουκρανοί αξιωματούχοι συναντήθηκαν με Ευρωπαίους συμβούλους ασφαλείας, δήλωσε πηγή της ουκρανικής αντιπροσωπείας στο AFP.
Στη συνάντηση αυτή πήραν μέρος οι Ουκρανοί υπουργοί Άμυνας Ρουστέμ Ουμέροφ και Εξωτερικών Αντρίι Σίμπιχα, ο Αντρίι Γερμάκ, προσωπάρχης του προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι, όπως και σύμβουλοι ασφαλείας από τη Γαλλία, τη Γερμανία και τη Βρετανία και ο Αμερικανός εκπρόσωπος Κιθ Κέλογκ, πρόσθεσε η ίδια πηγή.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Συναγερμός στο Κορωπί από πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση
- Σε κόκκινο συναγερμό η χώρα λόγω σφοδρών ανέμων – Εκτακτη σύσκεψη της επιτροπής Εκτίμησης Κινδύνου
- Σφίγγει τον κλοιό στον Χάρι Σάρτζεντ η κυβέρνηση Τραμπ για να αποχωρήσει από τη Βενεζουέλα
- Βήμα προς την ψηφοφορία για το Clarity Act στη Γερουσία των ΗΠΑ
- Υποχώρηση του πληθωρισμού στην Κίνα σε χαμηλό τριών μηνών
- Αύξηση του εμπορικού ελλείμματος της Γερμανίας με την Κίνα στο πρώτο μισό του 2026
- Τουρνάς: Πάνω από 400 πυρκαγιές σε ένα δύσκολο δεκαήμερο
- Σκληραίνει τη στάση της η Τεχεράνη απέναντι στις ΗΠΑ με αποκλεισμό των απευθείας επαφών
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








