Πρόκειται για ανάκληση διαφόρων μοντέλων, όπως τα Venza, Highlander, Lexus, Tacoma και GR Corolla
Στην ανάκληση 591.377 οχημάτων στις ΗΠΑ προχωρά η Toyota λόγω προβλήματος με τον πίνακα οργάνων μέτρησης (καντράν), ο οποίος δεν εμφανίζει κρίσιμες πληροφορίες, αυξάνοντας τον κίνδυνο ατυχήματος ή τραυματισμού.
Σύμφωνα με τη Ρυθμιστική Αρχή για την Ασφάλεια των Αυτοκινήτων (NHTSA), ο ιαπωνικός κολοσσός του κλάδου της αυτοκινητοβιομηχανίας θα προβεί σε ανάκληση διαφόρων μοντέλων, όπως τα Venza, Highlander, Lexus, Tacoma και GR Corolla.
Ο πίνακας οργάνων ενδέχεται να μην εμφανίζει την ταχύτητα του οχήματος, το σύστημα φρένων και τις προειδοποιητικές λυχνίες πίεσης ελαστικών λόγω σφάλματος στο λογισμικό του πίνακα οργάνων κατά την εκκίνηση του οχήματος, πρόσθεσε η υπηρεσία στην ανακοίνωσή της.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ΑΕ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
- Διαπίστωση της κατ’ αρχήν πλήρωσης των προϋποθέσεων εισαγωγής και εισαγωγή των ομολογιών της PREMIA ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ
- Αστυνομική επιχείρηση στην αποθήκη γνωστού ιδιοκτήτη γκαλερί στο Κολωνάκι (video)
- Η Κίνα: Έκκληση για τερματισμό του πολέμου στη Μέση Ανατολή
- Ερντογάν: «Η τρομοκρατία του Νετανιάχου συνεχίζει να απειλεί την περιφερειακή και παγκόσμια ειρήνη»
- To Γαλλικό Ναυτικό κατέλαβε δεξαμενόπλοιο του ρωσικού «σκιώδους στόλου»
- Επίθεση Τραμπ στις χώρες – μέλη του ΝΑΤΟ: «Είστε δειλοί, θα το θυμόμαστε»
- Hellenic Train: Τροποποιήσεις δρομολογίων λόγω της 24ωρης απεργίας τη Δευτέρα 23 Μαρτίου
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








