Στα ταμπλό των Χρηματιστηρίων Κύπρου και Αθήνας επιστρέφει στις 16 Δεκεμβρίου η μετοχή της Τράπεζα Κύπρου.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τις κυπριακές χρηματιστηριακές αρχές, «όλες οι διαδικασίες που επιβάλλονταν ολοκληρώθηκαν και όλες οι διευκρινίσεις που ζητήθηκαν δόθηκαν, με στόχο την απρόσκοπτη επιστροφή της μετοχής στο ΧΑΚ και στο ΧΑ».
Άλλωστε, μιλώντας στο StockWatch, ο γενικός διευθυντής του κυπριακού χρηματιστηρίου Ν. Μεταξάς διαμήνυσε πως πριν από την έναρξη των σημερινών συναντήσεων στις δύο αγορές, θα εκδοθεί ανακοίνωση με την οποία θα γνωστοποιείται στο επενδυτικό κοινό η επιστροφή της μετοχής στα δύο χρηματιστήρια.
Ας σημειωθεί πως η μετοχή τέθηκε εκτός διαπραγματεύσεις από τα δύο χρηματιστήρια κατά τις κρίσιμες ημέρες του Μαρτίου του 2013.
Άλλωστε, χθες, μιλώντας στο CNBC, ο διευθύνων σύμβουλος της Τρ. Κύπρου, J. Hourican, υποστήριξε πως δεν απαιτούνται μεγάλες επενδύσεις από την Ελλάδα.
Υπενθυμίζεται πως η τράπεζα έχει πρόσφατα πάρει έγκριση για εισαγωγή νέων μετοχών που προέκυψαν από το περσινό bail-in καθώς και από τις νέες εκδόσεις το 2014 στο ΧΑΚ και στο ΧΑ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ευρωπαϊκές αγορές: Με θετικό πρόσημο «στο νήμα» – Βουτιά 24% από Stellantis
- Αναπτυξιακός: Εντάσσονται 112 επενδυτικά σχέδια σε μεταποίηση και τουριστικά Β. Αιγαίου με ενίσχυση 290 εκατ. ευρώ
- ΕΕ: Αυξάνει στο 79% τους δασμούς στα κινεζικά κεραμικά σκεύη για να αντιμετωπίσει το ντάμπινγκ
- ΕΚΤ προς ηγέτες ΕΕ: «Άμεση συλλογική δράση» για να απελευθερωθεί η ανάπτυξη – Πρόταση 5 μέτρων
- ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε.Β.Ε. ΤΡΟΦ., ΑΝΤΙΠΡΟΣ/ΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- Αιφνιδιασμός από ΕΦΚΑ: Ζητάει επιστροφή χρημάτων από παλαιές συντάξεις – Ποιες μπαίνουν στο «στόχαστρο»
- BALLY'S INTRALOT Α.Ε. - Αγορά ιδίων μετοχών
- Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν προτείνει νέες, πιο σκληρές κυρώσεις κατά της Ρωσίας – Οι νέοι «στόχοι»
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







