«Εξετάζω το ενδεχόμενο να επιτρέψω να προχωρήσει μια μεγάλη αγωγή εναντίον του», έγραψε σε ανάρτησή του ο Αμερικανός πρόεδρος
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε νέα σφοδρή επίθεση κατά του επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Τράπεζας (Fed), Τζερόμ Πάουελ, επαναλαμβάνοντας το αίτημά του για μείωση των βασικών επιτοκίων, ενώ απείλησε ότι «θα επιτρέψει τη συνέχιση μιας μεγάλης αγωγής εις βάρος του», για τις ανακαινίσεις στα κτίρια της Fed.
«Ο Τζερόμ “Πάντα Αργά” Πάουελ πρέπει ΤΩΡΑ να μειώσει το επιτόκιο», έγραψε στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσής του ο Τραμπ. «Εξετάζω, όμως, το ενδεχόμενο να επιτρέψω να προχωρήσει μια μεγάλη αγωγή εναντίον του Πάουελ, εξαιτίας της φρικτής και κατάφωρα ανίκανης δουλειάς που έχει κάνει στη διαχείριση της κατασκευής των κτιρίων της Fed».
ολόκληρη η ανάρτησή του:
Ο Τζερόμ «Πολύ Αργά» Πάουελ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ να μειώσει το επιτόκιο. Ο Στιβ «Μανουίτσιν» μου έκανε πραγματικά «όμορφη εμφάνιση» όταν πίεσε αυτόν τον ηττημένο. Η ζημιά που έχει κάνει με το να είναι πάντα Πολύ Αργά είναι ανυπολόγιστη. Ευτυχώς, η οικονομία είναι τόσο καλή που έχουμε καταστρέψει τον Πάουελ και το εφησυχασμένο Διοικητικό Συμβούλιο. Σκέφτομαι, ωστόσο, να επιτρέψω να προχωρήσει μια μεγάλη αγωγή εναντίον του Πάουελ λόγω της απαίσιας και κατάφωρα ανίκανης δουλειάς που έχει κάνει στη διαχείριση της κατασκευής των κτιρίων της Fed. Τρία δισεκατομμύρια δολάρια για μια δουλειά που θα έπρεπε να ήταν μια επισκευή 50 εκατομμυρίων δολαρίων. Δεν είναι καλό!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- BNP: Πέφτει η μετοχή μετά την απόφαση αμερικανικού δικαστηρίου για εμπλοκή της σε γενοκτονία στο Σουδάν
- ΕΕ: Εγκρίθηκε η απαγόρευση εισαγωγής ρωσικού φυσικού αερίου
- Συνάντηση Πιερρακάκη με τον CEO της Euronext Στεφάν Μπουζνά
- Wall Street: Με θετικό πρόσημο κινούνται οι δείκτες
- Αποστολάκη για προστασία α΄ κατοικίας: Χιλιάδες ευάλωτοι πολίτες στο έλεος των funds
- Το ΤΕΚΑ προκηρύσσει πέντε θέσεις υψηλής εξειδίκευσης
- Μόσχα: Λαβρόφ και Ρούμπιο θα έχουν σύντομα τηλεφωνική συνομιλία
- Αποκαταστάθηκαν οι υπηρεσίες cloud της Amazon Web Services – Επανέρχονται σταδιακά οι ιστότοποι
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις