«Εξετάζω το ενδεχόμενο να επιτρέψω να προχωρήσει μια μεγάλη αγωγή εναντίον του», έγραψε σε ανάρτησή του ο Αμερικανός πρόεδρος
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε νέα σφοδρή επίθεση κατά του επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Τράπεζας (Fed), Τζερόμ Πάουελ, επαναλαμβάνοντας το αίτημά του για μείωση των βασικών επιτοκίων, ενώ απείλησε ότι «θα επιτρέψει τη συνέχιση μιας μεγάλης αγωγής εις βάρος του», για τις ανακαινίσεις στα κτίρια της Fed.
«Ο Τζερόμ “Πάντα Αργά” Πάουελ πρέπει ΤΩΡΑ να μειώσει το επιτόκιο», έγραψε στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσής του ο Τραμπ. «Εξετάζω, όμως, το ενδεχόμενο να επιτρέψω να προχωρήσει μια μεγάλη αγωγή εναντίον του Πάουελ, εξαιτίας της φρικτής και κατάφωρα ανίκανης δουλειάς που έχει κάνει στη διαχείριση της κατασκευής των κτιρίων της Fed».
ολόκληρη η ανάρτησή του:
Ο Τζερόμ «Πολύ Αργά» Πάουελ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ να μειώσει το επιτόκιο. Ο Στιβ «Μανουίτσιν» μου έκανε πραγματικά «όμορφη εμφάνιση» όταν πίεσε αυτόν τον ηττημένο. Η ζημιά που έχει κάνει με το να είναι πάντα Πολύ Αργά είναι ανυπολόγιστη. Ευτυχώς, η οικονομία είναι τόσο καλή που έχουμε καταστρέψει τον Πάουελ και το εφησυχασμένο Διοικητικό Συμβούλιο. Σκέφτομαι, ωστόσο, να επιτρέψω να προχωρήσει μια μεγάλη αγωγή εναντίον του Πάουελ λόγω της απαίσιας και κατάφωρα ανίκανης δουλειάς που έχει κάνει στη διαχείριση της κατασκευής των κτιρίων της Fed. Τρία δισεκατομμύρια δολάρια για μια δουλειά που θα έπρεπε να ήταν μια επισκευή 50 εκατομμυρίων δολαρίων. Δεν είναι καλό!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- CNN: Ο πόλεμος φέρνει κρίση νερού στη Μέση Ανατολή
- Ιράν: Περισσότεροι από 3.000 νεκροί μετά τις επιθέσεις των ΗΠΑ και του Ισραήλ
- Ο Διεθνής Οργανισμός Ενέργειας ρίχνει στην αγορά 411 εκατ. βαρέλια πετρελαίου για να φρενάρει το ράλι των τιμών
- Το άκαρπο κάλεσμα Τραμπ για διεθνή φύλαξη των Στενών του Ορμούζ και ο ρόλος της 31ης Εκστρατευτικής Μονάδας Πεζοναυτών καθορίζουν την επόμενη φάση του πολέμου
- Μυστικές υπηρεσίες ΗΠΑ: «Ο Αλί Χαμενεΐ θεωρούσε ακατάλληλο τον γιο του Μοτζτάμπα για ανώτατο ηγέτη του Ιράν»
- Διήμερη επίσκεψη Δένδια στο Λονδίνο – Συναντήσεις με τον Βρετανό ΥΠΕΞ και τον Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας
- Ιρανός ΥΠΕΞ: Το Ιράν «ποτέ δεν ζήτησε» κατάπαυση του πυρός ή διαπραγματεύσεις
- Eπιθέσεις κατά των Φρουρών της Επανάστασης και της μονάδα Μπαζίτζ στο Ιράν πραγματοποίησε το Ισραήλ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








