Είναι ένα «πολιτικό κυνήγι μαγισσών», υποστήριξε ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ
Έστω και εξ αποστάσεως, ο Ντόναλντ Τραμπ βρέθηκε ενώπιον του δικαστηρίου στη Νέα Υόρκη που ανακοίνωσε σήμερα τις ποινές για τα 34 αδικήματα που τον βαρύνουν σχετικά με τον χρηματισμό της Στόρμι Ντάνιελς.
Στον εκλεγμένο πρόεδρο, που είχε βρεθεί ένοχος για την υπόθεση, δεν επιβλήθηκε ποινη (unconditional discharge).
Ο Τραμπ με τον δικηγόρο του εμφανίστηκαν διαδικτυακά από το Μαρ-α-Λαγκο.
Στην παρέμβασή του ο Τραμπ έκανε λόγο για δραματική εμπειρία και ένα πισωγύρισμα για την πολιτεία της Νέας Υόρκης και για την τοπική Δικαιοσύνη. Επέμεινε μάλιστα στην γραμμή που είχε υιοθετήσει για όλες τις υποθέσεις για τις οποίες κλήθηκε να λογοδοτήσει: είναι ένα «πολιτικό κυνήγι μαγισσών».
Κέρδισα στις εκλογές, κέρδισα και τις 7 πολιτείες-κλειδιά κέρδισα και στο σύνολο της επικράτειας επειδή ο κόσμος βλέπει αυτή την δίκη, είπε ακόμη και τόνισε: «Είμαι απόλυτα αθώος δεν έχω κάνει τίποτα κακό».
Από την πλευρά του ο δικηγόρος υπεράσπισης Τραμπ είπε ότι πρόκειται για μια θλιβερή ημέρα για την χώρα και δεσμεύτηκε ότι ο Τραμπ θα ασκήσει έφεση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ρωσία: Πυρκαγιά στην πετρελαϊκή εγκατάσταση Rosneft μετά από επίθεση ουκρανικού drone
- Σωρηδόν κλείνουν τα καταστήματα στις ΗΠΑ: 1925 λουκέτα μέσα στις πρώτες 10 μέρες του 2025
- Χειμερινές εκπτώσεις: Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή 26/1
- Πώς τα ελληνικά αντισηπτικά θα ταξιδέψουν σε 60 χώρες στο τέλος της χρονιάς
- Χρονιά αβεβαιότητας για τις ΑΠΕ το 2025-Γιατί θα αυξηθούν οι ανάγκες για ηλεκτρική ενέργεια
- Παράνομες υιοθεσίες: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι δύο γυναικολόγοι στην Κρήτη
- Μητσοτάκης: Απαντά σήμερα στη Βουλή στην επίκαιρη ερώτηση Ανδρουλάκη για τους αγρότες
- ΑΑΔΕ: Τιμολόγια on the go στο κινητό τηλέφωνο με το myDATAapp
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις