Οι τιμές του πετρελαίου έχουν μειωθεί, οι τιμές των τροφίμων έχουν μειωθεί, δεν υπάρχει πληθωρισμός, αναφέρει σε ανάρτησή του ο Αμερικανός πρόεδρος
Επίθεση στην «αργοκίνητη Fed» που θα πρέπει να μειώσει τα επιτόκια, κάνει ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ σε ανάρτησή του στο Truth Social:
«Οι τιμές του πετρελαίου έχουν μειωθεί, τα επιτόκια έχουν μειωθεί (η αργοκίνητη Fed θα πρέπει να μειώσει τα επιτόκια!), οι τιμές των τροφίμων έχουν μειωθεί, ΔΕΝ υπάρχει ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ, και οι επί μακρόν κακοποιημένες ΗΠΑ φέρνουν δισεκατομμύρια δολάρια την εβδομάδα από τις χώρες που κάνουν κατάχρηση με τους δασμούς που είναι ήδη σε ισχύ.
Και αυτό παρά το γεγονός ότι ο μεγαλύτερος καταχραστής όλων, η Κίνα, οι αγορές της οποίας καταρρέουν, μόλις αύξησε τους δασμούς της κατά 34%, επιπλέον των μακροχρόνιων γελοία υψηλών δασμών της (συν!), χωρίς να αναγνωρίζει την προειδοποίησή μου προς τις χώρες που καταχρώνται να μην προβούν σε αντίποινα. Έχουν βγάλει αρκετά, εδώ και δεκαετίες, εκμεταλλευόμενοι τις παλιές καλές ΗΠΑ! Οι προηγούμενοι «ηγέτες» μας φταίνε που το επέτρεψαν αυτό, και τόσα άλλα, να συμβούν στη Χώρα μας. ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΞΑΝΑ!».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Η παγκόσμια ανησυχία για το πετρέλαιο δίνει ώθηση στο δολάριο
- Απαλλάσσονται από τον ΕΝΦΙΑ και οι πληγέντες που είχαν μείνει εκτός στην πρώτη φάση
- ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές από σήμερα 23/3 έως τις 27/3
- Χωρίς ταξί η χώρα λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας των αυτοκινητιστών
- Αρχίζει στη Λάρισα η δικαστική διαδικασία για το δυστύχημα στα Τέμπη με 36 κατηγορούμενους
- Νέα κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή με ισραηλινά πλήγματα στην Ούρμια την 24η μέρα των συγκρούσεων
- Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές – Στα ίδια επίπεδα η θερμοκρασία
- Κάλεσμα Ανδρουλάκη στους 30 δημόσιους αξιωματούχους των υποκλοπών
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








