Προηγουμένως είχε γράψει σε ανάρτησή του «η βοήθεια είναι καθ’ οδόν»
Κατά τη διάρκεια επίσκεψής του σε εργοστάσιο στο Ντιτρόιτ και απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων σχετικά με το αν έχει συστήσει σε συμμάχους των ΗΠΑ να εγκαταλείψουν τη χώρα, είπε: «Νομίζω ότι θα ήταν καλύτερο να φύγουν», προσθέτοντας πως «δεν θα ήταν κακή ιδέα».
Ο Τραμπ είχε αναρτήσει νωρίτερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι οι Ιρανοί θα πρέπει να συνεχίσουν να διαμαρτύρονται και να «καταλάβουν τους θεσμούς», λέγοντας ότι «η βοήθεια είναι καθ’ οδόν».
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ αρνήθηκε να διευκρινίσει τι εννοούσε με την ανάρτησή του προς τους διαδηλωτές του Ιράν ότι «η βοήθεια είναι καθ’ οδόν», λέγοντας σε δημοσιογράφους σήμερα ότι θα πρέπει να το ανακαλύψουν μόνοι τους.
«Θα πρέπει να το ανακαλύψετε μόνοι σας. Λυπάμαι», απάντησε σε δημοσιογράφο που τον ρώτησε τι εννοούσε.
Ο Τραμπ είπε επίσης ότι κανείς δεν ήταν σε θέση μέχρι τώρα να του δώσει έναν ακριβή αριθμό για το πόσοι διαδηλωτές έχουν σκοτωθεί στις πρόσφατες κινητοποιήσεις.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Euroxx: Εκτινάσσει στα 54 ευρώ την τιμή – στόχο για τη μετοχή της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ
- Στο στόχαστρο της Κομισιόν η Meta για την ανεξέλεγκτη πρόσβαση ανηλίκων σε Facebook – Instagram
- Πρωτοβουλία της Αγκυρας για συμφωνία ειρήνης ανάμεσα σε Ισραήλ και Λίβανο
- Μικτές τάσεις στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια
- Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος: Νέα Γενική Οικονομική Διευθύντρια η Νάντια Ξηρογιάννη
- Ομιλος Παϊρη: Μείωση τζίρου 8,3% στα 11,2 εκατ. ευρώ το 2025
- Στην Intertech η αποκλειστική διάθεση των οικιακών συσκευών SKYWORTH στην Ελλάδα
- ΕΥΑΘ: Αύξηση καθαρών κερδών 31,6% στα 7,7 εκατ. ευρώ το 2025
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις









