Διαφορετικά εάν οι άλλες χώρες δεν πληρώσουν τους λογαριασμούς τους, δεν δεσμεύεται για την συμμετοχή των ΗΠΑ
Δεν δεσμεύεται ότι θα διατηρήσει τις ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ, είπε ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στο NBC News. Ο ίδιος σημείωσε ακόμη ότι θα εξετάσει σοβαρά το ενδεχόμενο αποχώρησης από τη Συμμαχία.
Πιο συγκεκριμένα, ο Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «αν πληρώσουν τους λογαριασμούς τους, οπωσδήποτε», θα διατηρήσει τον ρόλο της Αμερικής στη συμμαχία.
Ακόμη, ο επερχόμενος Αμερικανός πρόεδρος δεσμεύτηκε ότι θα κάνει άμεσες και σαρωτικές αλλαγές μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στις 20 Ιανουαρίου,και ότι θα δώσει χάρη σε όσους καταδικάστηκαν για την επίθεση στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ.
Σημείωσε επιπλέον, ότι η χάρη για τους ταραχοποιούς της 6ης Ιανουαρίου θα δοθεί την πρώτη μέρα, υποστηρίζοντας ότι πολλοί έχουν υποστεί υπερβολικά σκληρή μεταχείριση στη φυλακή. «Αυτοί οι άνθρωποι ζουν στην κόλαση», ανέφερε συγκεκριμένα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Φωτιές σε δήμους Λαυρεωτικής και Σαρωνικού: Η αυτοψία έβγαλε 15 κτίρια κατεδαφιστέα
- Δεκαπενταύγουστος: Ποια σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά παρά την αργία
- Ευρωπαϊκές αγορές: Kέρδη εν αναμονή της συνάντησης Τραμπ – Πούτιν
- Φωτιά στην Αχαΐα: Προθεσμία για την Κυριακή πήραν οι δύο από τους συλληφθέντες
- Τραμπ: Η συνάντησή μου με τον Πούτιν έχει «25% πιθανότητα να αποτύχει εντελώς»
- Πελετίδης κατά κυβέρνησης: Αντί να απολογούνται, ζητάνε και τα ρέστα ενώ οι εστίες της Πάτρας ακόμα «καπνίζουν»
- Times of Israel: Ο δήμος της Ιερουσαλήμ «πάγωσε» τους τραπεζικούς λογαριασμούς του Πατριαρχείου
- Χρηματιστήριο: Έκλεισε την δεύτερη σερί εβδομάδα κερδών με +2,71% – Άλμα 5,33% από Optima bank
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις