Διαφορετικά εάν οι άλλες χώρες δεν πληρώσουν τους λογαριασμούς τους, δεν δεσμεύεται για την συμμετοχή των ΗΠΑ
Δεν δεσμεύεται ότι θα διατηρήσει τις ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ, είπε ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στο NBC News. Ο ίδιος σημείωσε ακόμη ότι θα εξετάσει σοβαρά το ενδεχόμενο αποχώρησης από τη Συμμαχία.
Πιο συγκεκριμένα, ο Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «αν πληρώσουν τους λογαριασμούς τους, οπωσδήποτε», θα διατηρήσει τον ρόλο της Αμερικής στη συμμαχία.
Ακόμη, ο επερχόμενος Αμερικανός πρόεδρος δεσμεύτηκε ότι θα κάνει άμεσες και σαρωτικές αλλαγές μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στις 20 Ιανουαρίου,και ότι θα δώσει χάρη σε όσους καταδικάστηκαν για την επίθεση στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ.
Σημείωσε επιπλέον, ότι η χάρη για τους ταραχοποιούς της 6ης Ιανουαρίου θα δοθεί την πρώτη μέρα, υποστηρίζοντας ότι πολλοί έχουν υποστεί υπερβολικά σκληρή μεταχείριση στη φυλακή. «Αυτοί οι άνθρωποι ζουν στην κόλαση», ανέφερε συγκεκριμένα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- QUALITY AND RELIABILITY Α.Β.Ε.Ε. - ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ 30.06.2026
- QUALITY AND RELIABILITY Α.Β.Ε.Ε. - Οικονομική έκθεση QUALITY & RELIABILITY Α.Β.Ε.Ε. (2026,Εξαμηνιαία,Ενοποιημένη)
- Νίκαια: Έληξε η αστυνομική επιχείρηση για καταγγελία ομηρείας σε διαμέρισμα
- Παραμένει υπό ευρωπαϊκή εποπτεία η Ιταλία – Στο 3,1% του ΑΕΠ το δημοσιονομικό έλλειμμα το 2025
- Συναγερμός στη Νίκαια: Άνδρας κρατά όμηρο την γυναίκα του στο σπίτι τους – Δηλώνει οπλισμένος (video)
- ΕΛΤΟΝ: Αύξηση 74,4% στα κέρδη προ φόρων το α΄ εξάμηνο
- Ευρωπαϊκά χρηματιστήρια: Το πετρέλαιο έσβησε τα πρωινά κέρδη
- ΕΛΤΟΝ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΕΒΕ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








