Απάντηση σε δήλωση του Ζελένσκι ο οποίος ανέφερε ότι το τέλος του πολέμου είναι πολύ-πολύ μακριά...
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ απάντησε ότι «η Αμερική δεν θα το ανεχτεί αυτό για πολύ ακόμη», αναφερόμενος σε μια δήλωσε του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι ο οποίος ανέφερε ότι το τέλος του πολέμου είναι πολύ μακριά και ότι δεν μπορούν να τον ανατρέψουν από την εξουσία, απευθυνόμενος εμμέσως πλην σαφώς στην Κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ.
Ο Ουκρανός πρόεδρος δήλωσε ότι προς το παρόν δεν μπορούν να γίνουν εκλογές αλλά ακόμα κι αν γίνουν θα πρέπει να του απαγορεύσουν να βάλει υποψηφιότητα, κάτι που ο ίδιος το θεωρεί δύσκολο.
Ο Ντόναλτν Τραμπ ενημερώθηκε για τις νέες δηλώσεις του Ζελένσκι και σε ανάρτηση στο Truth Social, κοινοποίησε άρθρο του Associated Press στο οποίο ο Ζελένσκι λέει ότι το τέλος του πολέμου είναι «πολύ, πολύ μακριά», με τον Αμερικανό πρόεδρο να σχολιάζει ότι «αυτή είναι η χειρότερη δήλωση που θα μπορούσε να κάνει ο Ζελένσκι».
«Είναι αυτό που έλεγα, αυτός ο τύπος δεν θέλει να υπάρξει ειρήνη όσο έχει την υποστήριξη της Αμερικής και, η Ευρώπη, στη συνάντηση που είχαν με τον Ζελένσκι, δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν μπορούν να κάνουν τη δουλειά χωρίς τις ΗΠΑ», είπε ο Τραμπ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μέχρι την κατανάλωση στα McDonald’s επηρέασε η πολιτική Τραμπ
- Επίθεση χάκερ και στα Harrods – Τρίτη βρετανική αλυσίδα που δέχτηκε κυβερνοεπίθεση
- Καρυστιανού κατά Κασσελάκη για δηλώσεις του για τα αίτια της πυρόσφαιρας
- Καιρός: Σε άνοδο η θερμοκρασία
- Αποχωρούν ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Λευκού Οίκου και ο αναπληρωτής του
- Κικίλιας: Καμία αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων της ακτοπλοΐας
- Ξανά για δύο κράτη στην Κύπρο μιλάει ο Ερντογάν
- Υπεγράφη η Υπουργική Απόφαση για τον διεθνή διαγωνισμό έρευνας υδρογονανθράκων νοτίως της Πελοποννήσου και της Κρήτης
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις