Επιχειρήσεις

Trade Estates: Μετατίθεται η εισαγωγή των μετοχών στο Χρηματιστήριο

Πάει για Παρασκευή 10 Νοεμβρίου από την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου

Η «ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.» ως Συντονιστής Κύριος Ανάδοχος και Σύμβουλος Έκδοσης και οι «Τράπεζα Πειραιώς Ανώνυμος Εταιρεία», «ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε.» και «EUROBANK Α.Ε.» ως Συντονιστές Κύριοι Ανάδοχοι για τη δημόσια προσφορά και την εισαγωγή του συνόλου των κοινών μετοχών της εταιρείας «TRADE ESTATES ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ (η «Εταιρεία») προς διαπραγμάτευση στη Ρυθμιζόμενη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ενημερώνουν το επενδυτικό κοινό ότι το χρονοδιάγραμμα των επόμενων ενεργειών μέχρι την εισαγωγή διαμορφώνεται ως εξής:

09.11.2023: Αποδέσμευση κεφαλαίων επενδυτών και καταβολή αντιτίμου των κατανεμηθεισών Μετοχών από τους Ειδικούς και Ιδιώτες Επενδυτές.
09.11.2023: Πιστοποίηση της καταβολής των αντληθέντων κεφαλαίων από την Εκδότρια. Παράδοση των Νέων Μετοχών στους επενδυτές και των Δωρεάν Μετοχών στους δικαιούχους του Προγράμματος Διάθεσης Δωρεάν Μετοχών μέσω καταχώρισης αυτών στους δηλωθέντες Λογαριασμούς Αξιογράφων Μερίδων τους στο Σύστημα Άυλων Τίτλων βάσει εγκεκριμένου από την Εταιρία Αρχείου Κατανομής της ΕΛ.Κ.Α.Τ.
Δημοσίευση ανακοίνωσης για την έκβαση της Δημόσιας Προσφοράς, την ολοκλήρωση της ιδιωτικής τοποθέτησης και την έναρξη διαπραγμάτευσης.
10.11.2023: Έναρξη διαπραγμάτευσης των Μετοχών της Εταιρείας στη Ρυθμιζόμενη Αγορά του Χ.Α.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu