Παρά την απόφαση για έξοδο του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση, η Τρ. Κύπρου δεν αλλάζει τα σχέδιά της για εισαγωγή της στην premium κατηγορία του Χρηματιστηρίου Αξιών του Λονδίνου (London Stock Exchange, «LSE»), όπως ανακοινώθηκε στις 11 Απρίλιου.
Σύμφωνα με νέα ανακοίνωσή της για να επιτύχει μια τέτοια εισαγωγή και μια ενδεχόμενη συμπερίληψη της στους δείχτες FTSE UK, η Τράπεζα εξετάζει τη δημιουργία νέας μητρικής εταιρείας, αναφέρει τονίζοντας ότι αξιολογεί προσεκτικά τις εξελίξεις.
«Παρά το γεγονός ότι τα σχέδια για εισαγωγή της στην premium κατηγορία του LSE στο παρόν στάδιο παραμένουν αμετάβλητα, η Τράπεζα παρακολουθεί στενά τις αντιδράσεις των αγορών, ούτως ώστε να καθορίσει το χρονοδιάγραμμα για την προτιθέμενη εισαγωγή της.
Η Τράπεζα θα συνεχίσει να διαβουλεύεται με τους μετόχους της και τα άλλα ενδιαφερόμενα μέρη για τον καθορισμό των κατάλληλων ενεργειών, περιλαμβανομένης και της επιλογής της χώρας για σύσταση της νέας μητρικής εταιρείας, εστιάζοντας σε χώρα εντός της Ευρωζώνης», καταλήγει.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μαρινάκης: Eρχονται ανακοινώσεις από τον πρωθυπουργό για την οπλοκατοχή
- Jumbo: Στο 6,93% μειώθηκε το ποσοστό της Fidelity
- Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων: Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία η φορολογική μεταρρύθμιση
- Ευρωπαϊκές αγορές: Με θετικά πρόσημα από την ανάκαμψη στην Wall Street – Γκάζι 6,8% από BMW
- Δικηγορικοί Σύλλογοι προς Πιερρακάκη – Στουρνάρα: Αναλάβετε τις ευθύνες σας για τις παράνομες πρακτικές services και funds
- Autohellas: Στα 72,6 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το 9μηνο
- Titan: Εξαγόρασε την Standard Υποδομών με λατομείο στην Κρήτη
- Παπουτσάνης: Στο 22,67% μειώθηκε το ποσοστό του Γ. Γκάτζαρου, προέδρου του ΔΣ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







