«Κυλιόμενο» και προσαρμοσμένο στις ανάγκες των καταθετών για αναλήψεις, θα είναι το διάστημα από αύριο Τετάρτη 29 Ιουλίου και έως την Παρασκευή 31 Ιουλίου.
_x000D_
Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Οικονομικών, το συγκεκριμένο διάστημα θα είναι δυνατή- οποιαδήποτε από τις τρεις αυτές ημέρες- η ανάληψη από τα γκισέ των τραπεζών (τις εργάσιμες ημέρες) ή από τα ΑΤΜ (όλο το 24ωρο) ποσού έως το όριο των 420 ευρώ ανά καταθέτη και ανά πιστωτικό ίδρυμα.
_x000D_
Για παράδειγμα, εάν από το περασμένο Σάββατο 25 Ιουλίου έως και σήμερα κάποιος δεν έχει προβεί σε ανάληψη μετρητών, θα μπορεί να κάνει ανάληψη έως και 420 ευρώ οποιαδήποτε στιγμή έως και την Παρασκευή 31 Ιουλίου.
_x000D_
Εάν κάποιος είχε προβεί σε ανάληψη 60 ευρώ σε μετρητά το Σάββατο 25 Ιουλίου και σε άλλα 60 ευρώ την Κυριακή 26 Ιουλίου, τότε θα μπορεί να κάνει ανάληψη έως 300 ευρώ (420 ευρώ – 60 ευρώ – 60 ευρώ) οποιαδήποτε στιγμή έως και την Παρασκευή 31 Ιουλίου.
_x000D_
Με τον τρόπο αυτόν, αναφέρεται από το υπουργείο, δεν υπάρχει λόγος να συνωστίζονται στο τέλος της εβδομάδας οι συνταξιούχοι και οι λοιποί καταθέτες για τη σωρευτική ανάληψη των καταθέσεων ή των συντάξεών τους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Αξιολόγηση Δημοσίου: Στη διάθεση των πολιτών η πλατφόρμα
- Το διεθνή μέσα ενημέρωσης που κέρδισαν τα βραβεία Πούλιτζερ
- Μικτές τάσεις στα ασιατικά χρηματιστήρια
- Κίνηση στους δρόμους: Ταλαιπωρία στον Κηφισό με ουρά χιλιομέτρων στο καθοδικό ρεύμα
- Εξάρχου (Aktor): «Σοβαρό» μέρισμα από το 2026
- Χέγκσεθ: Ο υπουργός Αμυνας των ΗΠΑ αποφάσισε μείωση κατά 20% των ανώτατων αξιωματικών
- Σαράντης: Σταθερές πωλήσεις (+0,2%) στα 141,9 εκατ. ευρώ το α’ τρίμηνο 2025
- Βραβεία Leisure Lifestyle: Διακρίσεις για Ελλάδα και Σαντορίνη
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις