Οι πληρωμές οφειλών και τα εμβάσματα που θα καταχωρούνται από την Μ. Πέμπτη 2 Μαΐου θα εκτελεστούν την Τετάρτη 8 Μαΐου
«Πάγωμα» συναλλαγών στις τράπεζες για έξι ημέρες φέρνει το φετινό Πάσχα αλλά και η μεταφορά της Πρωτομαγιάς. Ειδικότερα, οι πληρωμές οφειλών και τα εμβάσματα που θα καταχωρούνται από την Μ. Πέμπτη 2 Μαΐου θα εκτελεστούν την Τετάρτη 8 Μαΐου που θεωρείται ως η επόμενη εργάσιμη.
Ζήτημα πλέον είναι πώς θα καταβληθούν οι μισθοδοσίες αλλά και κατά περίπτωση ακόμη και το «δώρο Πάσχα» για κάποιες επιχειρήσεις.
Σημειώνεται δε, ότι οι μεταφορές θα εκτελεστούν κανονικά, αλλά με ημερομηνία αξίας την Τετάρτη 8 Μαΐου. Για την εκτέλεση των μισθοδοσιών θα πρέπει να καταχωρηθεί στο αρχείο μισθοδοσίας ως ημερομηνία εκτέλεσης η Τετάρτη 8 Μαΐου.
Οι μεταχρονολογημένες και μελλοντικές εντολές με ημερομηνία εκτέλεσης την Τρίτη 7 Μαΐου θα εκτελεστούν την Τετάρτη 8 Μαΐου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Σε δίκη 8 δισ. δολ. ο Zuckerberg για φερόμενες παραβιάσεις απορρήτου
- Ξενοδόχοι Ρόδου: Υπέγραψαν νέα Τοπική Κλαδική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας με αύξηση 11%
- Μάρος Σέφτσοβιτς: Στα 72 δισ. ευρώ τα αντίμετρα στις ΗΠΑ αν αποτύχουν οι εμπορικές συνομιλίες
- Ευρωπαϊκές αγορές: Ελεγχόμενες απώλειες απέναντι στις νέες απειλές Τραμπ
- Ιταλία: Ετήσια ζημιά 12 δισ. ευρώ σε περίπτωση επιβολής των δασμών Τραμπ
- Lamda Development: Ολοκληρώθηκε η πρόωρη εξόφληση του ομολογιακού δανείου
- Θεσσαλονίκη: Πυρκαγιά στον Χορτιάτη, δίνουν μάχη οι πυροσβέστες
- Βυθίστηκε σκάφος της Frontex ανοιχτά της Λέσβου – Διασώθηκε το πλήρωμα
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις