Τρεις νέες σημαντικές περιβαλλοντικές διακρίσεις παρέλαβε η 100% ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής Α.Ε., στην έβδομη τελετή απονομής των φετινών στα Hellenic Responsible Business Awards 2022, τον μεγάλο θεσμό που επιβραβεύει την Υπεύθυνη Επιχειρηματικότητα και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη.
2. Gold Βραβείο στην κατηγορία Zero Waste. Στα πλαίσια των περιβαλλοντικών της δεσμεύσεων, η ΜΕΓΑ σχεδίασε τις κατάλληλες διαδικασίες παραγωγής και διαχείρισης αποβλήτων, προχώρησε στις κατάλληλες συνεργασίες με πιστοποιημένους συνεργάτες ανακύκλωσης και αφιέρωσε τους απαιτούμενους πόρους, ώστε να πετύχει εξαιρετικά μικρή περιβαλλοντική επιβάρυνση από τη μονάδα της. Ως αποτέλεσμα και έμπρακτη αναγνώριση των ως άνω επιλογών και προσπαθειών της, έλαβε τη διεθνή πιστοποίηση Zero Waste to Landfill σε επίπεδο “Gold”, καθώς το 2020 πέτυχε ποσοστό 99% ανακύκλωσης και ενεργειακής αξιοποίησης στην μονάδα της.
3. Bronze βραβείο στην κατηγορία Ανακύκλωση. Με σεβασμό στις Αρχές της Κυκλικής Οικονομίας, η ΜΕΓΑ αναπτύσσει συνεχώς νέες αυστηρές προδιαγραφές «Design for Sustainability» για τα προϊόντα της. Υιοθετεί πρωτοβουλίες πέρα από τα νομικά επιβαλλόμενα, για την ορθή διαχείριση των αποβλήτων, την αύξηση ανακυκλώσιμων και ανακυκλωμένων υλικών και την αποδοτικότερη χρήση φυσικών πόρων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Τραμπ: «Θα μιλήσω με τον Σι στο τέλος της εβδομάδας – Οι δασμοί δεν θα επανέλθουν στο 145%»
- Ευρωπαϊκές αγορές: Έκαναν το 3Χ3 με αέρα από τις αμοιβαίες μειώσεις δασμών ΗΠΑ – Κίνας
- Google: Η ιταλική Moltiply κατέθεσε μήνυση και ζητά αποζημίωση 3 δισ. ευρώ
- Εθνική Τράπεζα: Ολοκλήρωση της συναλλαγής Frontier III
- Τραμπ: «Ανοιχτό» το ενδεχόμενο να πάω στην Τουρκία για τις συνομιλίες Ρωσίας – Ουκρανίας
- Eurobank: Αγορά 750.110 ιδίων μετοχών με μέση τιμή 2,4789 ευρώ ανά μετοχή
- Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών: Μειωμένα 8,1% στα 26,2 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το α΄τρίμηνο
- Χρηματιστήριο: Πάνω και από τις 1.770 μονάδες – Νέο «ξέσπασμα» από τις τράπεζες – Ράλι 6,97% από ElvalHalcor
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις