Δείτε φωτογραφίες από το οίκημα προς πώληση που αποτελεί σημείο αναφοράς στο Κονέκτικατ
Η πολυτελής έπαυλη που είχε ο σπουδαίος σχεδιαστής Τommy Hilfiger στο Κονέκτικατ βγήκε στην αγορά real estate με τιμή που αγγίζει τα 10 εκατομμύρια δολάρια. Το ακίνητο είναι χτισμένο σε μια έκταση πέντε στρεμμάτων στο Γκρίνουιτς και αποτελεί δείγμα αγγλικής αρχιτεκτονικής. Αν και χρονολογείται από το 1932 έχουν γίνει αρκετές ανακαινίσεις με τελευταία το 2014 από τους τωρινούς ιδιοκτήτες του.

Το οίκημα του Tommy Hilfiger περιλαμβάνει ένα σπίτι 7.438 τετραγωνικών μέτρων, ένα ξενώνα πάνω από το γκαράζ και μια καμπάνα δίπλα στην πισίνα. Υπάρχει επίσης ένα επαγγελματικό γήπεδο τένις στο οποίο έπαιζαν ο πρώην ιδιοκτήτης, Wojciech Fibak, και ο οκτώ φορές πρωταθλητής του Grand Slam Ivan Lendl.
Το εσωτερικό του σπιτιού είναι διακοσμημένο με στοιχεία βρετανικής αισθητικής, με ξύλινα δάπεδα και ψηλά ταβάνια. Όλα τα δωμάτια είναι εντυπωσιακά με υπέροχες οροφές σκαλισμένες από γύψο. Ο πρώτος όροφος διαθέτει σαλόνια και τραπεζαρία, ένα ευρύχωρο δωμάτιο ιδανικό για οικογένειες με μπαρ και μια μεγάλη επαγγελματική κουζίνα.

Η κουζίνα είναι ιδιαίτερα φωτεινή και χάρη στα λευκά ντουλάπια και τους πάγκους είναι ιδανική για όμορφα πρωινά πάνω στο λευκό δάπεδο.
Στον δεύτερο όροφο του οικήματος που πωλεί ο Tommy Hilfiger υπάρχουν έξι υπνοδωμάτια, με την κύρια σουίτα να έχει το δικό της καθιστικό με άνετο τζάκι, γκαρνταρόμπα και δύο μπάνια.

Η καμπάνα δίπλα στην πισίνα είναι σχεδόν μυστική καθώς για να μπεις πρέπει να διασχίσεις μια καλά κρυμμένη βεράντα και διαθέτει δύο μπάνια, μια μικρή κουζίνα και ειδικό playroom.

Όλοι οι χώροι είναι σχεδιασμένοι από τον αρχιτέκτονα Perry Guillott.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Υπερταμείο: Ξεκινάει ο διεθνής διαγωνισμός για την παραχώρηση της μαρίνας Καλαμαριάς
- Audi Revolut Formula 1 Team: Αποκαλυπτήρια ονόματος και λογότυπου της ομάδας
- Περισσότεροι από 40 νέοι και νέες γνώρισαν από κοντά τη Vodafone στο Business Days 2025
- Aegean: Ο Γεώργιος Χριστόπουλος νέος μέλος στο ΔΣ
- Χρηματιστήριο: Έκλεισε με το οριακό +0,15% και άλμα 4,6% από την Eurobank
- Prodea: Αναβολή Γενικής Συνέλευσης για την τροποποίηση όρων ομολογιακού δανείου
- Bloomberg: Η Eurobank σχεδιάζει δυο συναλλαγές ασφάλισης εταιρικών δανείων
- «Καλσόν-γκεϊτ» στη Βουλή: Μήνυση κατά Ζωής προανήγγειλε η Μαρία Συρεγγέλα
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








