Τα τροχαία ατυχήματα, αυξήθηκαν κατά 23,3% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2023
Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) ανακοίνωσε τα προσωρινά στοιχεία της έρευνας για τα «Οδικά Τροχαία Ατυχήματα», μηνός Σεπτεμβρίου 2024.
Ειδικότερα, τα Οδικά Τροχαία Ατυχήματα, που συνέβησαν σε ολόκληρη τη Χώρα και προκάλεσαν τον θάνατο ή τον τραυματισμό ατόμων, αυξήθηκαν κατά 23,3% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2023 (1.033 τον Σεπτέμβριο του 2024, έναντι 838 τον Σεπτέμβριο του 2023).
Από τα παθόντα πρόσωπα των οδικών τροχαίων ατυχημάτων, καταγράφηκαν 64 νεκροί, 43 βαριά τραυματίες και 1.144 ελαφρά τραυματίες, έναντι 55 νεκρών, 75 βαριά τραυματιών και 1.016 ελαφρά τραυματιών τον Σεπτέμβριο του 2023, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 16,4% σε νεκρούς και κατά 12,6% σε ελαφρά τραυματίες και μείωση κατά 42,7% σε βαριά τραυματίες.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Eurostat: Σχεδόν ένας στους δύο Έλληνες δεν μπορεί να κάνει διακοπές μίας εβδομάδας
- Ομόφωνα στην Ολομέλεια η άρση ασυλίας του Δημήτρη Αβραμόπουλου για το Qatargate
- Σήμα ΕΚΤ για τους μισθούς: Στο 2,7% οι αυξήσεις για το α΄ τρίμηνο του 2027
- Ωρα πρόκρισης στην Ευρώπη για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό
- ΕΛΣΤΑΤ: Στο 8,8% η ετήσια αύξηση των τιμών παραγωγού στη βιομηχανία τον Ιούνιο
- Ερχονται δύσκολες μέρες στην αντιπυρική μάχη προειδοποιεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης
- Νέο μέτωπο φωτιάς στην Κερατέα κινητοποίησε ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις
- ΕΚΤ: Ψηφιακό ευρώ με εφαρμογή προσβάσιμη σε όλους
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








