Κρατείται στο αυτόφωρο
Άλλο ένα περιστατικό όπου μεθυσμένος οδηγός δεν σταμάτησε σε μπλόκο της τροχαίας για αλκοτέστ συνέβη τα ξημερώματα της Παρασκευής στην Ομόνοια με αποτέλεσμα να τραυματίσει τον αστυνομικό που ήταν στο σημείο, ο οποίος και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.
Το περιστατικό συνέβη στις 03:45 τα ξημερώματα όταν ένας νεαρός επιχείρησε να διαφύγει με αποτέλεσμα να πατήσει το πόδι ενός αστυνομικού, ο οποίος μπήκε μπροστά στο όχημα για να τον σταματήσει.
Αμέσως ξεκίνησε καταδίωξη και τελικά μερικά μέτρα παρακάτω, στην οδό Δεληγιάννη, κοντά στα γραφεία του ΟΣΕ και στην Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, ακινητοποιήθηκε το όχημα του. Ο 23χρονος οδηγός υπεβλήθη σε αλκοτέστ το οποίο έδειξε ότι είχε τελούσε σε κατάσταση μέθης και είχε ξεπεράσει το ανώτατο όριο, δηλαδή πάνω από 0,60.
Όπως προβλέπουν οι διαδικασίες ο ασυνείδητος οδηγός οδηγήθηκε στο αυτόφωτο και θα του επιβληθεί διοικητικό πρόστιμο των 1200 ευρώ, αφαίρεση διπλώματος για 6 μήνες, κατ’ ελάχιστον ποινή φυλάκισης 2 μηνών, ενώ φυσικά θα ασκηθεί και ποινική δίωξη για τον τραυματισμό του αστυνομικού που έχει σπάσει το σπάσει τον αστράγαλο του.
Ο οδηγός κρατείται και θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα με την αυτόφωρη διαδικασία.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ασανσέρ: Ανοιξε η πλατφόρμα για την υποχρεωτική καταγραφή τους
- Υπ. Εξωτερικών για θαλάσσια πάρκα Τουρκίας: “Απαράδεκτη, μονομερής και παράνομη ενέργεια”
- ΠΑΣΟΚ για μη κρατικά Πανεπιστήμια: Κόπηκε η “Σορβόνη” με το ένα “ν”
- ΕΛΑΣ: 11 νεκροί και 703 τραυματίες σε 531 τροχαία τον Ιούλιο στην Αττική
- ΕΕ: Στα 34,7 δισ. λίτρα η παραγωγή μπύρας το 2024 – Στη 12η θέση η Ελλάδα
- Το φαινόμενο Sydney Sweeney και η καμπάνια American Eagle
- Ράλι Ακρόπολις: Ανακοινώθηκε το ημερολόγιο του WRC για το 2026
- “Πράσινο” φως για έξι μη κρατικά πανεπιστήμια στην Ελλάδα, “κόκκινο” για πέντε
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις