"Αναγνώρισα από την πρώτη στιγμή το λάθος μου"
Στις επιθέσεις που δέχεται από την αντιπολίτευση σχετικά με μια ανάρτηση που έκανε το 2020 για την Κύπρο, απαντά μέσω ανάρτησης στα social media, ο νέος υφυπουργός Ενέργειας, Νίκος Τσάφος.
Ο κος Τσάφος, είχε αποκαλέσει τα Κατεχόμενα «τουρκική δημοκρατία της Βορείου Κύπρου».
«Δεν επιτρέπω σε κανέναν να αμφισβητεί τον πατριωτισμό μου και την αφοσίωσή μου στην πατρίδα και την Κύπρο», τονίζει στη νέα του ανάρτηση.
«Γύρισα το 2022 στην Ελλάδα μετά από πολλά χρόνια στο εξωτερικό για να υπηρετήσω την πατρίδα να αντιμετωπίσει την μεγαλύτερη ενεργειακή κρίση που έχει περάσει ποτέ η Ευρώπη. Στα τελευταία αυτά τρία χρόνια εργάστηκα ανελλιπώς για να προασπίσω τα συμφέροντα της χώρας μας», προσθέτει.
Η ανάρτηση του Νίκου Τσάφου
Τις τελευταίες ημέρες και με αφορμή τη μεγάλη τιμή που μου έκανε ο Πρωθυπουργός να με τοποθετήσει στη θέση του Υφυπουργού Ενέργειας, η αντιπολίτευση μου επιτέθηκε επαναφέροντας μια ανάρτηση που έκανα το 2020, και την οποία είχα σβήσει, αναγνωρίζοντας το σοβαρό λάθος μου.
Δεν επιτρέπω σε κανέναν να αμφισβητεί τον πατριωτισμό μου και την αφοσίωσή μου στην πατρίδα και την Κύπρο.
Γύρισα το 2022 στην Ελλάδα μετά από πολλά χρόνια στο εξωτερικό για να υπηρετήσω την πατρίδα να αντιμετωπίσει την μεγαλύτερη ενεργειακή κρίση που έχει περάσει ποτέ η Ευρώπη. Στα τελευταία αυτά τρία χρόνια εργάστηκα ανελλιπώς για να προασπίσω τα συμφέροντα της χώρας μας.
— Nikos Tsafos (@ntsafos) March 17, 2025
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Athens Innovation Summit 2025: Η Ελλάδα στο επίκεντρο της παγκόσμιας καινοτομίας με καλεσμένο το νομπελίστα Demis Hassabis
- Unibios: Με ποσοστό 19,35% ο Αντώνιος Σβορώνος
- Βουλή: Ψηφίστηκε η παραχώρηση του ΣΕΦ στην ΚΑΕ Ολυμπιακός
- Κατά 37,8% αυξήθηκαν τα ενοίκια στην Αττική μέσα σε μια 5ετία
- Ευρωπαϊκές αγορές: Βούλιαξαν ελέω δασμών Τραμπ
- Επίσκεψη στελεχών της ΑΑΔΕ στον ΟΠΕΚΕΠΕ – Τα στοιχεία που ζήτησαν
- Trastor: Απέκτησε πολυώροφο κτήριο γραφείων έναντι 21,47 εκατ. ευρώ
- Aktor: Αγορά 1 εκατ. μετοχών από την Winex του Αλέξανδρου Εξάρχου
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις