Ο κ. Χατζηδάκης ξεχνά τις αυξήσεις που προτείνει ο πρόεδρός του για τα φάρμακα, επισημαίνει ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, σε δήλωσή στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, απαντώντας στον αντιπρόεδρο της ΝΔ, ο οποίος σε συνέντευξή του στον Σκάι ανέφερε, μεταξύ άλλων πως ο κ. Τσακαλώτος «πήγε από το 13% στο 24% το φόρο στα συσκευασμένα τρόφιμα και δείχνει ευαισθησία για τα εισιτήρια του θεάτρου».
Συγκεκριμένα ο κ. Τσακαλώτος δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ:
«Ο κ. Χατζηδάκης ξεχνά τις αυξήσεις που προτείνει ο πρόεδρός του για τα φάρμακα και εστιάζει στο θέατρο. Αποδεικνύει ταυτόχρονα και την αδιαφορία του προς τον πολιτισμό και την κοινωνική του αναλγησία προς τους συνταξιούχους και τους φτωχούς συμπολίτες μας.
Υ.Γ. Ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει διευκρινίσει: Προτείνει ο ΦΠΑ στα φάρμακα να πάει στο 11% ή στο 22%;»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Κοινή δέσμευση για την ασφάλεια της Κύπρου από Μελόνι – Μακρόν
- «Φτιάχνουν ένα πανεπιστήμιο – κοροϊδία»: Διαμαρτυρία σπουδαστών καλλιτεχνικών σχολών στο Υπ. Παιδείας (video)
- Με έλλειμμα 8,6 δισ. ευρώ ο ισολογισμός του 2025 για τη Bundesbank
- Επ. Ανταγωνισμού: Περιορισμένη και άνιση από τις τράπεζες η μετακύλιση των αυξήσεων της ΕΚΤ στα επιτόκια καταθέσεων
- Αίτηση για τραπεζική άδεια στις ΗΠΑ από τη Revolut
- Το drone Shahed του Ιράν: Πώς «ο πύραυλος κρουζ του φτωχού» διαμορφώνει τα αντίποινα της Τεχεράνης
- Η χαμένη τιμή των δικαστών: Εντολή ΣτΕ προς ΕΥΠ να διαβιβάσει το φάκελο παρακολούθησης Κουκάκη και να ανακτήσει τα στοιχεία!
- Υπό ελληνική σημαία 32 πλοία σε Περσικό, Ομάν και Αραβική Θάλασσα
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








