Την θέση ότι η κυβέρνηση Τσίπρα μπορεί να διεκδικήσει πράγματα από τους δανειστές όσον αφορά το μείγμα της πολιτικής της διότι έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των εταίρων διατύπωσε ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος.
«Εμείς μπορούμε να διεκδικήσουμε πράγματα γιατί ήδη κερδίσαμε την αξιοπιστία μας» τονίζει με δήλωσή του στην εφημερίδα «Έθνος» ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος αναφερόμενος τόσο στις δηλώσεις Μητσοτάκη για την ανάγκη να αλλάξει η ακολουθούμενη πολιτική στην οικονομία όσο και στις δηλώσεις Τσίπρα στους Financial Times ότι έχει την προσδοκία ότι η Ελλάδα είναι σε θέση να συμφωνήσει με τους δανειστές της σε ένα διαφορετικό μείγμα πολιτικής.
«Η Νέα Δημοκρατία μας λέει ότι, στην απίθανη περίπτωση που γίνει κυβέρνηση, όταν αποκτήσει αξιοπιστία, τότε θα μπορέσει να διεκδικήσει κάτι κι αυτή.
Συνιστώ στους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας να έχουν μεγάλη υπομονή» αναφέρει ο κ. Τσακαλώτος.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Παράταση στην αναστολή των δρομολογίων στο τμήμα Πάτρα – Καμίνια – Πάτρα
- Eurostat: Η Ελλάδα με το μεγαλύτερο έλλειμμα τρεχουσών συναλλαγών στην ΕΕ το α΄ τρίμηνο
- Ριζικός ψηφιακός εκσυγχρονισμός για τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών
- PERFORMANCE TECHNOLOGIES Α.Ε. - Εκσυγχρονισμός του επιχειρησιακού δικτύου FBCC του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών από την Performance Technologies
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Ομόφωνα ένοχοι Δημήτρης Μελάς και Αθανασία Ρέππα για δύο πλημμελήματα
- Κέρδη για το ευρώ και τη στερλίνα απέναντι στο αμερικανικό νόμισμα
- ΑΒΑΞ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
- Αποχώρηση Ζαχαριάδη από τον ΣΥΡΙΖΑ με σαφείς αιχμές για το τέλος του πολιτικού κύκλου του κόμματος
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








