Η καθυστέρηση στην διαπραγμάτευση οφείλεται στην επιμονή των δανειστών να συνεχιστεί το μνημόνιο και όχι γιατί η κυβέρνηση δεν είχε σχέδιο, ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος μιλώντας στο ραδιοσταθμό “στο Κόκκινο”.
Ο κ. Τσακαλώτος αναγνώρισε εν τούτοις ότι «και εμείς είχαμε προβλήματα αφού για παράδειγμα μόνον ένας από όλο το υπουργικό συμβούλιο, μόνον ένας, είχε εμπειρία».
Ο κ. Τσακαλώτος τόνισε πως δεν είναι όλοι οι δανειστές ίδιοι σημειώνοντας ότι “δεν νομίζω ότι θέλουν όλοι να ρίξουν την κυβέρνηση, ούτε όλοι θέλουν να δουν την Ελλάδα έξω από την ευρωζώνη”.
Πρόσθεσε, δε ότι, «δεν έχουμε λόγο να κάνουμε κάτι στην ενδιάμεση συμφωνία που θα μας φέρει πολύ αδύναμους στην μεγάλη διαπραγμάτευση…».
Σχετικά με την επίθεση στον Γιάνη Βαρουφάκη υπογράμμισε ότι “όλη η κυβέρνηση ξέρει ότι η επίθεση στον Βαρουφάκη είναι επίθεση στην κυβέρνηση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Pfizer Hellas: Άγγιξε τα 500 εκατ. ευρώ ο τζίρος με εντυπωσιακή πορεία για το κέντρο της Θεσσαλονίκης με έσοδα 79 εκατ. ευρώ
- Κάγια Κάλας: Από Σεπτέμβριο το νέο πακέτο κυρώσεων κατά της Ρωσίας
- ΗΠΑ: Άλλες 407 κατηγορίες προϊόντων στη λίστα δασμών χάλυβα και αλουμινίου
- Black Hills και NorthWestern Energy δημιουργούν επιχείρηση ηλεκτρικής ενέργειας αξίας 15,4 δισ. δολαρίων
- ΕΧΑΕ: Στο 1,17% το έμμεσο ποσοστό της Morgan Stanley
- Φινλανδία: Νεκρός 30χρονος βουλευτής μέσα στο κοινοβούλιο
- Ευρωπαϊκές αγορές: Έκλεισαν με κέρδη, απώλειες οι αμυντικές μετοχές
- Στη Μόσχα πρότεινε ο Πούτιν να συναντήσει τον Ζελένσκι
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








