Η καθυστέρηση στην διαπραγμάτευση οφείλεται στην επιμονή των δανειστών να συνεχιστεί το μνημόνιο και όχι γιατί η κυβέρνηση δεν είχε σχέδιο, ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος μιλώντας στο ραδιοσταθμό “στο Κόκκινο”.
Ο κ. Τσακαλώτος αναγνώρισε εν τούτοις ότι «και εμείς είχαμε προβλήματα αφού για παράδειγμα μόνον ένας από όλο το υπουργικό συμβούλιο, μόνον ένας, είχε εμπειρία».
Ο κ. Τσακαλώτος τόνισε πως δεν είναι όλοι οι δανειστές ίδιοι σημειώνοντας ότι “δεν νομίζω ότι θέλουν όλοι να ρίξουν την κυβέρνηση, ούτε όλοι θέλουν να δουν την Ελλάδα έξω από την ευρωζώνη”.
Πρόσθεσε, δε ότι, «δεν έχουμε λόγο να κάνουμε κάτι στην ενδιάμεση συμφωνία που θα μας φέρει πολύ αδύναμους στην μεγάλη διαπραγμάτευση…».
Σχετικά με την επίθεση στον Γιάνη Βαρουφάκη υπογράμμισε ότι “όλη η κυβέρνηση ξέρει ότι η επίθεση στον Βαρουφάκη είναι επίθεση στην κυβέρνηση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ευρωπαϊκές αγορές: Μικτά πρόσημα – Άλμα 8% για Erste Bank
- Αλλαγή στάσης από Τραμπ: Η Ρωσία «θα πρέπει να εγκαταλείψει πλήρως την Ουκρανία»
- Χριστοδουλίδης για συνάντηση με Τατάρ: «Η προσέγγιση “γιαβάς – γιαβάς” στο κυπριακό πρόβλημα δεν αποδίδει»
- Deloitte: Μνημόνιο συνεργασίας με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
- Καρέλια: Στις 27 Μαΐου η ΓΣ για την διανομή μερίσματος 14 ευρώ ανά μετοχή
- Space Hellas: Στη ΓΣ η διανομή μερίσματος 0,15 ευρώ ανά μετοχή
- ΣτΕ: Συνταγματικά ορθός ο τεκμαρτός προσδιορισμός εισοδήματος των ελεύθερων επαγγελματιών
- Το «Μαζί για το Παιδί» ενισχύει το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης με τη στήριξη της Prodea
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις