“Καμία ανοχή” σε θέματα έμφυλης βίας. Αυτή ήταν η πρώτη αντίδραση του Αλέξη Τσίπρα για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη και την καταγγελία σε βάρος του για αδικήματα σεξουαλικής φύσεως.
Στο πλαίσιο της περιοδείας του στο Λαύριο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε “δυσάρεστη” τη χθεσινή ημέρα, όταν και έγινε γνωστή η καταγγελία, τονίζοντας για την ιδεολογία του κόμματος ότι“δεν υπάρχουν ναι μεν αλλά σε θέματα έμφυλης βίας”.
Και συνέχισε, λέγοντας: “Αλλά για μας δεν υπάρχουν ναι μεν αλλά, σε θέματα έμφυλης βίας, σε θέματα βίας κατά των γυναικών. Καμία ανοχή, καμία συγκάληψη, όσο ψηλά κι αν είναι κάποιος. Να μάθουμε στα παιδιά πως να συμπεριφέρονται”.
Νωρίτερα σήμερα, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου, ζήτησε από τον Αλέξη Γεωργούλη να παραδώσει την έδρα του στο Ευρωκοινοβούλιο.
«Ζητήσαμε να παραδώσει ο κ. Γεωργούλης την έδρα του και αναμένουμε την απάντησή του» είπε συγκεκριμένα η Πόπη Τσαπανίδου στο MEGA.
Η ίδια τόνισε πως η αντίδραση της Κουμουνδούρου «ήταν άμεση», υπογραμμίζοντας πως ο ευρωβουλευτής «τέθηκε εκτός της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μέσα σε λιγότερο από ένα τέταρτο».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Συνεχίζονται οι βομβαρδισμοί στα σύνορα Ταϊλάνδης – Καμπότζης
- Το Ισραήλ ανακοίνωσε παύση εχθροπραξιών σε περιοχές της Γάζας
- 11 περιφέρειες της χώρας σε κατάσταση κινδύνου πυρκαγιάς
- Louis Vuitton: σε αναζήτηση αγοραστή για τη Marc Jacobs
- Πέντε άτομα στο νοσοκομεία από την φωτιά στο Κρυονέρι – Ενημέρωση για τα μέτωπα σε όλη τη χώρα
- Σε ύφεση η πυρκαγιά στη Μεταμόρφωση Μολάων
- Προκαλεί οργή ο Γεωργιάδης, δικαιολογεί το μπάζωμα στα Τέμπη με παράδειγμα τον γερανό στο Περιστέρι
- Ισπανία: Αποβίβαση Γάλλων Εβραίων εφήβων από αεροπλάνο – Εξηγήσεις ζητά το Παρίσι
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις