“Καμία ανοχή” σε θέματα έμφυλης βίας. Αυτή ήταν η πρώτη αντίδραση του Αλέξη Τσίπρα για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη και την καταγγελία σε βάρος του για αδικήματα σεξουαλικής φύσεως.
Στο πλαίσιο της περιοδείας του στο Λαύριο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε “δυσάρεστη” τη χθεσινή ημέρα, όταν και έγινε γνωστή η καταγγελία, τονίζοντας για την ιδεολογία του κόμματος ότι“δεν υπάρχουν ναι μεν αλλά σε θέματα έμφυλης βίας”.
Και συνέχισε, λέγοντας: “Αλλά για μας δεν υπάρχουν ναι μεν αλλά, σε θέματα έμφυλης βίας, σε θέματα βίας κατά των γυναικών. Καμία ανοχή, καμία συγκάληψη, όσο ψηλά κι αν είναι κάποιος. Να μάθουμε στα παιδιά πως να συμπεριφέρονται”.
Νωρίτερα σήμερα, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου, ζήτησε από τον Αλέξη Γεωργούλη να παραδώσει την έδρα του στο Ευρωκοινοβούλιο.
«Ζητήσαμε να παραδώσει ο κ. Γεωργούλης την έδρα του και αναμένουμε την απάντησή του» είπε συγκεκριμένα η Πόπη Τσαπανίδου στο MEGA.
Η ίδια τόνισε πως η αντίδραση της Κουμουνδούρου «ήταν άμεση», υπογραμμίζοντας πως ο ευρωβουλευτής «τέθηκε εκτός της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μέσα σε λιγότερο από ένα τέταρτο».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Επενδυτικό σαφάρι 648 δισ. δολαρίων από τη Samsung για την AI και τα μικροτσίπ στη Νότια Κορέα
- Aktor: Το στοίχημα του 1 δισ. ευρώ για επενδύσεις 3 δισ. στα Βαλκάνια, εξαγορές και projects για τη λειψυδρία
- Αλλάζουν όλα στη φορολογική ενημερότητα με αυτόματους συμψηφισμούς χρεών και νέους κανόνες στα ακίνητα
- Μάχη με τον χρόνο στα συντρίμμια της Βενεζουέλας για τον εντοπισμό επιζώντων μετά τον διπλό φονικό σεισμό
- Νίκη γοήτρου για την Τουρκία στο 98’ πριν αποχαιρετήσει το Μουντιάλ
- Στους “32” του Μουντιάλ η Αυστραλία με τη λευκή ισοπαλία κόντρα στην Παραγουάη
- Περίπατος για τους “οράνιε” και πρωτιά με το βλέμμα στο Μαρόκο
- Ιαπωνία και Σουηδία στους «32» με μια ισοπαλία που έφερε τη Βραζιλία στο δρόμο των Σαμουράι
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








