Η Ελλάδα «διέβη τον Ρουβίκωνα» της κρίσης και είναι σε νέα εποχή, υπογράμμισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την εναρκτήρια ομιλία του, στην Ευρω-Αραβική Διάσκεψη που διεξάγεται στην Αθήνα. Τόνισε δε πως η Ευρω-Αραβική Διάσκεψη αναδεικνύει νέους ορίζοντες στη συνεργασία της Ευρώπης με τον αραβικό κόσμο και την ενίσχυση του ευρώ- αραβικού διαλόγου.
Είπε ακόμη πως σήμερα περισσότερο από ποτέ έχουμε την ανάγκη ενός διαλόγου που θα θέσει σε νέες βάσεις τις σχέσεις Ευρώπης- αραβικού κόσμου.
Τέλος, ανέφερε πως η Ελλάδα για γεωπολιτικούς και ιστορικούς λόγους αποτελεί το καλύτερο εφαλτήριο γι αυτόν τον διάλογο και την ενδυνάμωση των σχέσεων της Ευρώπης με τον αραβικό κόσμο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Τραμπ: Εξετάζει την επανέναρξη της «Επιχείρησης Ελευθερία» στα Στενά του Ορμούζ
- ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. - Ανακοίνωση ρυθμιζόμενης πληροφορίας – Γνωστοποίηση συναλλαγών (ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ) (Ορθή Επανάληψη)
- Χρηματιστήριο: Κόντρα στο διεθνές περιβάλλον με +0,67% και οδηγούς ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ
- YALCO - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ (Ορθή Επανάληψη)
- Στην CrediaBank το 70% της Παντελάκης Χρηματιστηριακής
- Όμιλος ΔΕΗ: Δωρεά 90 οχημάτων στην Άμεση Δράση Αττικής
- Skoda Epiq: Το νέο ηλεκτρικό SUV crossover κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στη Ζυρίχη
- YALCO - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







