Πολιτική

Τσίπρας – Σουλτς: Να ενισχύσουμε την κοινωνική και δημοκρατική Ευρώπη

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή στην Google
Financialreport.gr

H κατάσταση που διαμορφώνεται στην Ευρώπη, μετά το βρετανικό δημοψήφισμα, βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές. 

Κατά την ανταλλαγή απόψεων επιβεβαιώθηκε η κοινή εκτίμηση των δύο ανδρών πως το μήνυμα που πρέπει να πάρει η ΕΕ, από το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, είναι η ανάγκη ενίσχυσης της κοινωνικής ατζέντας. Τέλος, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο πρόεδρος Σουλτς τόνισε πως η Μ. Βρετανία αφού πήρε την απόφαση να φύγει από την ΕΕ, πρέπει να κινήσει τις διαδικασίες το συντομότερο δυνατό, καθώς όσο δεν το κάνει, επωφελείται από το διπλό αυτό παιχνίδι. 

Αυτήν την ώρα, ο πρωθυπουργός συναντάται με την πρόεδρο της πολιτικής ομάδας της Ευρωπαϊκής Ενωτικής Αριστεράς Γκάμπι Τσίμερ.

Προσθήκη του financialreport.gr ως
προτεινόμενη πηγή στην Google
googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu