Παρών στον Αγιασμό των Υδάτων στο λιμάνι του Πειραιά ήταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.
Χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου, ο Αγιασμός των Υδάτων με τη ρίψη του Τιμίου Σταυρού πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στα τρία ναρκοθηρευτικά του Πολεμικού Ναυτικού ΚΑΛΛΙΣΤΩ, ΕΥΡΩΠΗ και ΚΑΛΥΨΩ.
Το σταυρό ανέσυραν από τη θάλασσα άνδρες των ειδικών δυνάμεων.
«Σήμερα είναι μια σημαντική μέρα για την Ορθοδοξία μια λαμπρή γιορτή για τον ελληνικό λαό.
Εγώ να ευχηθώ το φως της Δικαιοσύνης και της αλήθειας να ζεσταίνει από εδώ και εμπρός την πατρίδα μας» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.
Από την πλευρά του ο υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Ανδρέας Λοβέρδος «ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά και σε όλους μας το φως της λογικής».
Ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Τραγάκης ευχήθηκε «το φως των Θεοφανείων να φωτίσει όλους μας για το καλό του τόπου, ενωμένοι να πάμε όλοι μαζί».
«Σήμερα στον Πειραιά γιορτάσαμε στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας τη γιορτή των Θεοφανείων.
Υποδέχθηκα και καλωσόρισα τους εκπροσώπους της πολιτικής ηγεσίας της Εκκλησίας των σωμάτων ασφαλείας.
Εύχομαι καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους τους Πειραιώτες και όλους τους Έλληνες και από την πλευρά μου να πω ότι είναι μια χρονιά δύσκολη και θα καταβάλλει προσπάθεια το νέο δημοτικό συμβούλιο και εγώ προσωπικά, ώστε να βελτιώσουμε την κατάσταση στην πόλη και να βελτιωθεί η πόλη επ’ ωφελεία των δημοτών του Πειραιά» τόνισε ο δήμαρχος Πειραιά, Γ.Μώραλης.
Στον Αγιασμό παραβρέθηκαν η αναπληρώτρια υπουργός Εθνικής Άμυνας του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά και βουλευτές της ευρύτερης περιφέρειας του Πειραιά.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Στην ΕΑΔ «έδωσε» ο Γεωργιάδης για έλεγχο τις εταιρείες του Πατούλη – Τι απαντά ο πρόεδρος του ΙΣΑ
- Πιερρακάκης από τη Bundesbank: Η Ευρώπη χρειάζεται λιγότερη γραφειοκρατία και ισχυρότερες υποδομές
- Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Επέκταση της άδειας της Alpha Asset Management
- Ευρωαγορές: Η τεχνολογία δεν κράτησε τα κέρδη έως το κλείσιμο
- ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε.Β.Ε. ΤΡΟΦ., ΑΝΤΙΠΡΟΣ/ΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- ελίν: Ζημιές στο α΄ εξάμηνο του 2026, με μείωση δανεισμού κατά 69%
- ΟΝΥΞ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Οικονομική έκθεση ΟΝΥΞ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε. (2026,Εξαμηνιαία,Ενοποιημένη)
- ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε.Β.Ε. ΤΡΟΦ., ΑΝΤΙΠΡΟΣ/ΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








