“Δεν θα επιτρέψουμε να γίνει η Ελλάδα η ειδική οικονομική ζώνη της Ευρώπης”, δηλώνει ο υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, με ανάρτησή του στο facebook.
Ο κ.ε. υπογραμμίζει ότι το παραγωγικό μοντέλο της κυβέρνησης στηρίζεται στην προστασία της εργασίας και τη στήριξη των μισθών και γι αυτό εργάζεται για τη δίκαιη ανάπτυξη.
“Το δικό μας παραγωγικό μοντέλο δεν μπορεί παρά να στηρίζεται στην προστασία της εργασίας και τη στήριξη των μισθών. Για αυτό εργαζόμαστε για τη δίκαιη ανάπτυξη, με έμφαση στην καινοτομία και την υψηλή προστιθέμενη αξία. Δεν θα επιτρέψουμε να γίνει η Ελλάδα η ειδική οικονομική ζώνη της Ευρώπης”, αναφέρει ο κ. Τζανακόπουλος.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΕΛΣΤΑΤ: Αλμα 8,3% για τη βιομηχανική παραγωγή τον Μάρτιο 2026 – Στο +24% το ηλεκτρικό ρεύμα
- Αυτά είναι τα Πόθεν Εσχες των πολιτικών αρχηγών και του Αλέξη Τσίπρα
- Σε ειδικό θάλαμο του Αττικού νοσηλεύεται προληπτικά ο 70χρονος ταξιδιώτης του Hondius
- ALPHA TRUST - ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ Α.Ε.Ε.Χ. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦ. 4/278/12-08-03 ΤΗΣ ΕΚ (ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ)
- Εθνική Τράπεζα: 23 δισ. ευρώ ως το 2035 στην ελληνική οικονομία με “όχημα” τον ψηφιακό τομέα
- ΔΟΥΡΟΣ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΔΣ
- Είναι ακριβές οι χρεώσεις της Fraport στην Ελλάδα όπως υποστηρίζει η Ryanair;
- Μικτές τάσεις στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








