Η ημερομηνία του γάμου γράφτηκε ότι θα είναι το ερχόμενο Σάββατο 28 Δεκεμβρίου
Μετά από ένα 48ωρο στο οποίο σχεδόν όλα τα ΜΜΕ αναφέρονταν στο γάμο του στο Άσπεν τις επόμενες ημέρες, συγκεκριμένα το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου, με διάσημους καλεσμένους και με κόστος 600 εκατ. δολάρια, ο ιδρυτής της Amazon, Τζεφ Μπέζος, αναγκάστηκε να διαψεύσει τις αναφορές ότι σχεδίαζε έναν γάμο 600 εκατ. δολαρίων στη μνηστή του Λόρεν Σάντσεζ ως «εντελώς ψευδείς».
«Η παλιά παροιμία «μην πιστεύεις όλα όσα διαβάζεις» είναι ακόμη πιο αληθινή σήμερα από ποτέ. Τώρα τα ψέματα μπορούν να κάνουν τον γύρο του κόσμου προτού η αλήθεια προλάβει να φορέσει το παντελόνι της. Γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί εκεί έξω και μην είστε ευκολόπιστοι» κατέληξε στην ανάρτησή του.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Βρετανική εφημερίδα Daily Mail ήταν η πρώτη που δημοσίευσε τους ισχυρισμούς, επικαλούμενη μια «καλά πληροφορημένη πηγή», η οποία φέρεται να είπε ότι η τελετή επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στο ράντσο 160 στρεμμάτων Aspen του ηθοποιού Kevin Costner.
Το πρακτορείο ανέφερε επίσης ότι ο γάμος – ο οποίος λέγεται ότι θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο – θα περιλαμβάνει μια τελετή στην κορυφή του βουνού και «ιδιωτικές επαύλεις» που θα έχουν κλείσει για καθέναν από τους καλεσμένους του γάμου στο ορεινό θέρετρο Τοny.
Ο Μπέζος, ο οποίος βρίσκεται ανάμεσα στους τρεις πιο πλούσιους ανθρώπους στον κόσμο, έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Λόρεν Σάντσεζ το 2023 και από τότε οργιάζουν οι φήμες για το πότε θα γίνει ο γάμος τους. Μένει να δούμε τώρα αν όντως οι φήμες είναι όντως αναληθείς ή είναι κόλπο του επιχειρηματία για να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη..
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Απεργιακές κινητοποιήσεις ετοιμάζει το σωματείο στον σιδηρόδρομο μετά την απόλυση Γενιδούνια
- Μεντβέντεφ για συμφωνία ΗΠΑ-Ουκρανίας για ορυκτά: Ο Τραμπ ανάγκασε το Κίεβο να πληρώσει
- Βολές Μανιατάκη για τις διαδικασίες που ακολουθεί η Βουλή για Τέμπη
- Επιστολή Ευρωβουλευτών σε Μητσοτάκη για το ρόλο Ελλήνων εφοπλιστών στη διακίνηση ρώσικου πετρελαίου
- Κάλπες για δήμους, βαρόμετρο για τα κόμματα, στο Ηνωμένο Βασίλειο
- ΕΥΔΑΠ: Σε αναμονή για τις αναπροσαρμογές στα τιμολόγια και για τον διαγωνισμό για τους νέους υδρομετρητές
- Οι πρώτες αντιδράσεις μετά τη συμφωνία των ΗΠΑ για τα ορυκτά της Ουκρανίας
- Ο Σύνδεσμος Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων γιόρτασε τα 100 χρόνια του κλάδου
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις