Είχε επισκεφτεί προ εβδομάδων την Ελλάδα για να "«τσεκάρει" σχολεία και σπίτια ενώ δείπνησε και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Τον γύρο του κόσμου έκανε η προ εβδομάδων επίσκεψη του Νόβακ Τζόκοβιτς μαζί με την οικογένειά του στην Αθήνα.
Ο Σέρβος σταρ του τένις εθεάθη έξω από ιδιωτικό σχολείο από το οποίο πήρε πληροφορίες για την εκπαίδευση των παιδιών του ενώ οι πληροφορίες ανέφεραν ότι έχει δει και σπίτια σε διάφορες περιοχές.
Παράλληλα δείπνησε και με τον πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη και έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι εξετάζει το ενδεχόμενο από τον Σεπτέμβριο η οικογένειά του να μετακομίσει στην Αθήνα.
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου πριν το Wimbledon από το SDNA για το ενδεχόμενο μετακόμισης στην Αθήνα και τόνισε: «Υπήρξαν πολλά ρεπορτάζ (χαμογελάει). Ήμουν εκεί με τη σύζυγό μου επειδή δεν έχουμε πάει στην Ελλάδα εδώ και χρόνια. Συναντήσαμε τον Πρωθυπουργό, συναντηθήκαμε με κάποιους ανθρώπους που γνωρίζουμε.
Ήταν περισσότερο σαν διακοπές για εμάς, κάναμε κάποιες βόλτες. Το σχολείο που επισκεφτήκαμε σχετιζόταν με το ίδρυμά μας. Προφανώς υπάρχουν πολλές εικασίες, αλλά όχι, προς το παρόν όχι. Ποιος ξέρει για το μέλλον».
«Θα μπορούσε να συμβεί στο μέλλον;» ρωτήθηκε στη συνέχεια και απάντησε: «Ναι, θα μπορούσε να συμβεί».
«Δεν ξέρω εάν είναι το τελευταίο μου Wimbledon»
O Nόβακ Τζόκοβιτς ρωτήθηκε εάν αυτό θα είναι το τελευταίο του Wimbledon και απάντησε: «Είναι αυτός ο τελευταίος μου χορός; Δεν ξέρω. Ούτε ισχύει για κανένα άλλο Slam που παίζω. Η επιθυμία μου είναι να παίζω για μερικά χρόνια ακόμα! Θα ήθελα να είμαι σωματικά υγιής και ψυχικά παρακινημένος για να συνεχίσω να παίζω στο υψηλότερο επίπεδο.
Αυτός είναι ο στόχος μου, αλλά σε αυτή την ηλικία, ποιος ξέρει. Θα συμφωνούσα ότι το Wimbledon είναι η καλύτερη ευκαιρία μου, λόγω των αποτελεσμάτων εδώ και του πώς νιώθω και του πώς παίζω εδώ».
Ο Νόλε ψάχνει τον 8ο τίτλο του στο Wimbledon και το 25ο Grand Slam.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Θλίψη στην Πτολεμαΐδα: Εφυγε σε τροχαίο δυστύχημα ο Παραολυμπιονίκης Σάκης Δεληγιώργης
- Τεντόγλου: Πρώτος στη Μαδρίτη με καλύτερη επίδοση στον κόσμο
- Δικαστές: Δίωρες στάσεις εργασίας από 30/06 για το νέο Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας
- Τζεφ Μπέζος – Λόρεν Σάντσεζ: Η πρώτη τους εμφάνιση μετά τον γάμο
- ΓΣΕΒΕΕ σε ΥΠΟΙΚ: Απάλειψη των εξοντωτικών προστίμων για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές
- Κρήτη: Σε κατάσταση συναγερμού την Κυριακή 29/06 για εκδήλωση πυρκαγιάς
- Μπονμάτι: Με μηνιγγίτιδα στο νοσοκομείο η κάτοχος της Χρυσής μπάλας
- Τζόκοβιτς: Θα μπορούσα να μετακομίσω στο μέλλον στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις