"Μοιάζει με ένα Εβερεστ που πρέπει να ανέβω" δηλώνει ο βραβευμένος ηθοποιός
O δύο φορές υποψήφιος για Όσκαρ Τζουντ Λο (Jude Law), επιβεβαίωσε ότι θα υποδυθεί τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, στη νέα ταινία του Ολιβιέ Ασαγιάς (Olivier Assayas), με τίτλο “The Wizard of Kremlin”. Μιλώντας στο Deadline, παραδέχτηκε πως «έχει ένα Έβερεστ να ανέβει».
«Το λέω με δισταγμό, επειδή δεν έχω αρχίσει ακόμα να δουλεύω πάνω σε αυτό. Εννοώ, έχω αρχίσει, αλλά αυτή τη στιγμή μοιάζει με ένα Έβερεστ που πρέπει να ανέβω, οπότε βρίσκομαι στους πρόποδες και κοιτάζοντας προς τα πάνω σκέφτομαι: “Ω, Χριστέ μου, τι είπα;”», ανέφερε ο Βρετανός σταρ και συνέχισε.
«Έτσι αισθάνομαι συνήθως όταν λέω “ναι”. Σκέφτομαι, “πώς θα το κάνω αυτό;”. Αλλά όπως και να ‘χει, αυτό είναι δικό μου θέμα να λύσω».
Μαζί του στο “The Wizard of Kremlin” θα είναι οι Πολ Ντέινο (Paul Dano), Αλίσια Βικάντερ (Alicia Vikander), Ζακ Γαλιφιανάκης και Τομ Στάριτζ (Tom Sturridge).
Σύμφωνα με το Variety, η νέα κινηματογραφική παραγωγή η οποία έγινε γνωστή στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών, θα βασίζεται στο ομώνυμο μπεστ σέλερ που έγραψε ο Τζουλιάνο ντα Έμπολι (Giuliano da Empoli) και εκδόθηκε το 2022 στη Γαλλία, δύο μήνες μετά την έναρξη του πολέμου Ρωσίας-Ουκρανίας.
Το σενάριο που υπογράφει ο Γάλλος δημιουργός με τον Εμμανουέλ Καρέρ (Emmanuel Carrère), διαδραματίζεται στις αρχές της δεκαετίας του 1990, μετά την κατάρρευση της ΕΣΣΔ και ακολουθεί έναν νεαρό σκηνοθέτη (Ντέινο) ο οποίος γίνεται «απροσδόκητα σύμβουλος του Πούτιν καθώς ο ίδιος ανεβαίνει στην εξουσία της μετασοβιετικής Ρωσίας».
Σύμφωνα με τη σύνοψη ο τηλεοπτικός παραγωγός και σκηνοθέτης Vadim Baranov, ενώ «εργάζεται στην καρδιά της ρωσικής εξουσίας, μπλέκει την αλήθεια με το ψέμα, τις ειδήσεις με την προπαγάνδα, σκηνοθετώντας ολόκληρη την κοινωνία σαν ένα μεγάλο ριάλιτι σόου».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Απεργιακές κινητοποιήσεις ετοιμάζει το σωματείο στον σιδηρόδρομο μετά την απόλυση Γενιδούνια
- Μεντβέντεφ για συμφωνία ΗΠΑ-Ουκρανίας για ορυκτά: Ο Τραμπ ανάγκασε το Κίεβο να πληρώσει
- Βολές Μανιατάκη για τις διαδικασίες που ακολουθεί η Βουλή για Τέμπη
- Επιστολή Ευρωβουλευτών σε Μητσοτάκη για το ρόλο Ελλήνων εφοπλιστών στη διακίνηση ρώσικου πετρελαίου
- Κάλπες για δήμους, βαρόμετρο για τα κόμματα, στο Ηνωμένο Βασίλειο
- ΕΥΔΑΠ: Σε αναμονή για τις αναπροσαρμογές στα τιμολόγια και για τον διαγωνισμό για τους νέους υδρομετρητές
- Οι πρώτες αντιδράσεις μετά τη συμφωνία των ΗΠΑ για τα ορυκτά της Ουκρανίας
- Ο Σύνδεσμος Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων γιόρτασε τα 100 χρόνια του κλάδου
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις