Επιχειρήσεις

 UBI7000 Innovations: Η νέα εταιρεία από τον όμιλο Δ. Γιαννακόπουλου και την UBITECH στον χώρο της πληροφορικής

Στόχος να προσφέρουν στην αγορά προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας

Ο Όμιλος Δ. Γιαννακόπουλου και η UBITECH ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν ένα νέο σχήμα στον χώρο της πληροφορικής και των νέων τεχνολογιών, με στόχο να προσφέρουν στην αγορά προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας.

 Η UBI7000 Innovations ενσωματώνει τα DNA των δύο οργανισμών, έχοντας ως μοναδικό γνώμονα την επιστημονική αριστεία. Καινοτομία και τεχνογνωσία σε πεδία που αναπτύσσονται στους μητρικούς ομίλους της, θα αποτελέσουν θεμέλιο λίθο στην ανάπτυξη τεχνολογικών λύσεων.

Στόχος της, η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και ολοκληρωμένων λύσεων ψηφιακού μετασχηματισμού, καθώς και η ανάπτυξη πληροφοριακών συστημάτων και εφαρμογών υψηλής εξειδίκευσης και καινοτομίας, τα οποία δίνουν την ευκαιρία στους πελάτες της να είναι οι πρώτοι που θα ωφεληθούν από την υιοθέτηση ώριμων ερευνητικών αποτελεσμάτων και τεχνολογιών αιχμής στον διαρκώς μεταβαλλόμενο και απαιτητικό ψηφιακό κόσμο.

 Η UBI7000 Innovations δεσμεύεται να δημιουργήσει ένα δυναμικό και υποστηρικτικό περιβάλλον εργασίας, προσελκύοντας ταλαντούχους επαγγελματίες και ενισχύοντας τη δημιουργικότητα και την εξέλιξή τους.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu