Το ακίνητο αυτό, έκτασης 19 στρεμμάτων με βιομηχανικό κτίριο αποτελεί μέρος της ευρύτερης ιδιοκτησίας που είχε η UNIBIOS συνολικής έκτασης 64 στρεμμάτων
Προσύμφωνο με επενδυτή για την πώληση ακινήτου στην Α’ ΒΙΠΕ Βόλου εκτάσεως 19 στρεμμάτων, υπέγραψε η εταιρεία Unibios. Το αντίτιμο της πώλησης, σύμφωνα με την ανακοίνωση, θα ανέλθει σε 3.487.000 ευρώ.
Η ανακοίνωση:
Η Εταιρεία UNIBIOS Α.Ε. Συμμετοχών, ανακοινώνει ότι την 10.05.2025 συνυπέγραψε με επενδυτή δεσμευτικό συμβολαιογραφικό προσύμφωνο για την πώληση τμήματος του ακινήτου ιδιοκτησίας της θυγατρικής της WATERA HELLAS AE στην Α’ ΒΙΠΕ Βόλου.
Το ακίνητο αυτό, έκτασης 19 στρεμμάτων περίπου με βιομηχανικό κτίριο αποτελεί μέρος της ευρύτερης ιδιοκτησίας που είχε η UNIBIOS συνολικής έκτασης 64 στρεμμάτων. Το αντίτιμο της πώλησης θα ανέλθει σε € 3.487.000.
Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής ο όμιλος UNIBIOS θα εγγράψει λογιστικό κέρδος ποσού περίπου € 1.187 χιλιάδων δεδομένου ότι η αξία του ακινήτου στα βιβλία του υπολείπεται του τιμήματος της πώλησης κατά το ποσό αυτό.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Δήμας: «Το τμήμα Κίσσαμος – Χανιά εντάσσεται στη σύμβαση παραχώρησης του ΒΟΑΚ»
- Κώστας Γεράρδος (ΣΕΛΠΕ): «Στην Ευρώπη χτίζεται ένα παράλληλο εμπόριο χωρίς κανόνες»
- Υπερταμείο: Ξεκινάει ο διεθνής διαγωνισμός για την παραχώρηση της μαρίνας Καλαμαριάς
- Audi Revolut Formula 1 Team: Αποκαλυπτήρια ονόματος και λογότυπου της ομάδας
- Περισσότεροι από 40 νέοι και νέες γνώρισαν από κοντά τη Vodafone στο Business Days 2025
- Aegean: Ο Γεώργιος Χριστόπουλος νέο μέλος στο ΔΣ
- Χρηματιστήριο: Έκλεισε με το οριακό +0,15% και άλμα 4,6% από την Eurobank
- Prodea: Αναβολή Γενικής Συνέλευσης για την τροποποίηση όρων ομολογιακού δανείου
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








