Η United και άλλοι αμερικανικοί και διεθνείς αερομεταφορείς διέκοψαν τις πτήσεις τους προς το Ισραήλ
Τα ακριβότερα καύσιμα αεροσκαφών, σχεδόν κατά 25% από την αρχή του καλοκαιριού, και η διακοπή των πτήσεων προς το Τελ Αβίβ εξαιτίας του πολέμου θα επηρεάσουν τα κέρδη της τους τελευταίους τρεις μήνες του έτους, εκτιμά ο γνωστός αερομεταφορέας με έδρα το Σικάγο, United Airlines.
Για το τρέχον τρίμηνο, η εταιρεία προβλέπει προσαρμοσμένα κέρδη μεταξύ 1,50 και 1,80 δολαρίων ανά μετοχή, αρκετά κάτω από τις προβλέψεις των αναλυτών για 2,06 δολάρια. Οι μετοχές της αεροπορικής εταιρείας υποχώρησαν περισσότερο από 5% στις προκαταρκτικές συναλλαγές την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου.
Οι προβλέψεις μας για το τέταρτο τρίμηνο «είναι ζοφερές δεδομένου ότι σύμφωνα με τις εκτιμήσεις αυτός θα είναι ένας μακρύς πόλεμος», έγραψε η Helane Becker, αναλύτρια αεροπορικών εταιρειών.
Η United και άλλοι αμερικανικοί και διεθνείς αερομεταφορείς διέκοψαν τις πτήσεις τους προς το Ισραήλ νωρίτερα αυτόν τον μήνα. Η United είχε περισσότερες υπηρεσίες στο Ισραήλ από οποιαδήποτε άλλη αεροπορική εταιρεία με έδρα τις ΗΠΑ .
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Κόντρα στη Λεβερκούζεν ο Ολυμπιακός στα νοκ άουτ του Champions League
- Eurostat: Με αύξηση 1,5% του ΑΕΠ θα κλείσει το 2025 στην ευρωζώνη – Στο +0,3% το δ΄τρίμηνο
- Ο Λεκορνί πέρασε όλο τον προϋπολογισμό του 2026 στη Γαλλία χωρίς ψηφοφορία
- Κατώτατοι μισθοί 2026 στην ΕΕ: Μόνο 6 χώρες πάνω από 1.500 ευρώ – Στα 2.704 ευρώ το Λουξεμβούργο
- Πάνω από 1.000 ευκαιρίες απασχόλησης στην 51η “Ημέρα Καριέρας” της ΔΥΠΑ στο Βόλο
- Τρεις startups στο πρόγραμμα Deloitte StartUp Acceleration Program στην Πάτρα
- Μείωση των τροχαίων (1,7%) και των θυμάτων (36,2%) τον Νοέμβριο του 2025
- Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά: Χάνονται 7 στις 10 ρυθμίσεις στο ΚΕΑΟ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








