Σκοπός αυτής της πρωτοβουλίας είναι η αποτελεσματικότερη και καλύτερη διασύνδεση του Μαραθώνα, της Νέας Μάκρης, του Γραμματικού και του Βαρνάβα
Ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για θέματα Μεταφορών, Βασίλης Οικονόμου, παρευρέθηκε στην εκδήλωση, που διοργάνωσε ο Δήμος Μαραθώνα, τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου, στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου, συνοδευόμενος από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΑΣΑ, Γεώργιο Σπηλιόπουλο, όπου ανακοινώθηκε επίσημα η σύνδεση του ιστορικού Δήμου Μαραθώνα με αστική συγκοινωνία.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία πλήθους κόσμου και σημαντικών προσκεκλημένων.
Σκοπός αυτής της πρωτοβουλίας είναι η αποτελεσματικότερη και καλύτερη διασύνδεση του Μαραθώνα, της Νέας Μάκρης, του Γραμματικού και του Βαρνάβα με το δίκτυο αστικής συγκοινωνίας του ΟΑΣΑ, ώστε να καταστεί προσιτή, συστηματική και αξιόπιστη η καθημερινή συγκοινωνία για τους πολίτες. Ο νέος συγκοινωνιακός χάρτης της Αττικής, τον οποίο επεξεργάζεται ο Ο.Α.Σ.Α., δεν θα περιλαμβάνει πλέον απομακρυσμένες περιοχές.
Η σύνδεση του Δήμου Μαραθώνα με αστική συγκοινωνία εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης του Νέου Συγκοινωνιακού Χάρτη της Αττικής, με γνώμονα τις ανάγκες των πολιτών και την ποιοτική αναβάθμιση της καθημερινότητάς τους.
Ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Βασίλης Οικονόμου, δήλωσε:
“Σε μια σημαντική ημέρα για τον ιστορικό Δήμο Μαραθώνα ανακοινώσαμε μαζί με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΑΣΑ, Γιώργο Σπηλιόπουλο, την επίσημη σύνδεση του Δήμου με αστική συγκοινωνία! Ένα αίτημα δεκαετιών έγινε πράξη από τη Κυβέρνηση Μητσοτάκη και νιώθω υπερήφανος πως συνέβαλα σε αυτή την θετική εξέλιξη για τους πολίτες του Δήμου Μαραθώνα. Ο Νέος Συγκοινωνιακός Χάρτης της Αττικής θα διαθέτει λύσεις για την εξυπηρέτηση της καθημερινότητας των πολιτών.”
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Απεργιακές κινητοποιήσεις ετοιμάζει το σωματείο στον σιδηρόδρομο μετά την απόλυση Γενιδούνια
- Μεντβέντεφ για συμφωνία ΗΠΑ-Ουκρανίας για ορυκτά: Ο Τραμπ ανάγκασε το Κίεβο να πληρώσει
- Βολές Μανιατάκη για τις διαδικασίες που ακολουθεί η Βουλή για Τέμπη
- Επιστολή Ευρωβουλευτών σε Μητσοτάκη για το ρόλο Ελλήνων εφοπλιστών στη διακίνηση ρώσικου πετρελαίου
- Κάλπες για δήμους, βαρόμετρο για τα κόμματα, στο Ηνωμένο Βασίλειο
- ΕΥΔΑΠ: Σε αναμονή για τις αναπροσαρμογές στα τιμολόγια και για τον διαγωνισμό για τους νέους υδρομετρητές
- Οι πρώτες αντιδράσεις μετά τη συμφωνία των ΗΠΑ για τα ορυκτά της Ουκρανίας
- Ο Σύνδεσμος Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων γιόρτασε τα 100 χρόνια του κλάδου
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις