Οι ελληνικές προτάσεις εξοικονόμησης και μεταρρυθμίσεων είναι ήδη τόσο σκληρές και απάνθρωπες, όσο οι Γερμανοί δεν θα δέχονταν ποτέ για τους ίδιους, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης στην ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Der Spiegel.
«Η Ελλάδα θα υποχρεωθεί σε αυτές μόνο εάν η Ευρώπη συμφωνήσει σε αναδιάρθρωση του χρέους, επενδύσεις και σε ένα τέλος της κρίσης ρευστότητας» πρόσθεσε ο υπουργός Οικονομικών .
«Σε ό,τι αφορά το εάν θα υπάρξει αυτή την εβδομάδα συμφωνία, ο κ. Βαρουφάκης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ρωτήστε την κυρία Μέρκελ».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Γκιουλέρ κατά Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ
- Τι γίνεται με τις νέες ταυτότητες και τα ραντεβού – Ημερομηνία ορόσημο για τις μετακινήσεις εντός ΕΕ
- ΕΣΠΑ στην Ήπειρο για Καινοτομία: 2 εκατ. ευρώ για νέες startups και spin-off – Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις
- Χαλάει ο καιρός, άστατος έως τα Χριστούγεννα
- Συμφωνία Τραμπ με εννέα φαρμακευτικές για μείωση τιμών
- Θεσσαλονίκη: Σήμερα η πιλοτική 24ωρη λειτουργία του μετρό
- Πούτιν: «Μετά την Ουκρανία δεν θα υπάρξουν άλλοι πόλεμοι, αν η Δύση σεβαστεί τα ρωσικά συμφέροντα»
- Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν θέσεις του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







