Οπως αναφέρει στην ανακοίνωση η εταιρεία, η Ελλάδα είναι μία χώρα που επιλέγεται σταθερά για επενδύσεις
Στη δημιουργία 150 θέσεων εργασίας σε όλη την Ελλάδα, προχωρά η BAT. Οπως αναφέρει στην ανακοίνωση η εταιρεία, η Ελλάδα είναι μία χώρα που επιλέγεται σταθερά για επενδύσεις με άξονα την τεχνολογία και την καινοτομία, με πιο πρόσφατη άφιξη τη συσκευή θέρμανσης glo Hyper Pro στην ελληνική αγορά, που αποτελεί ένα καινοτόμο τεχνολογικά επίτευγμα του Ομίλου.
Το νέο αυτό μοντέλο συνδυάζει προηγμένη τεχνολογία και μοναδικά στοιχεία, καθώς διαθέτει οθόνη για προβολή πληροφοριών.
Σκοπός του Ομίλου είναι να διαμορφώσει ένα Καλύτερο Αύριο (A Better Tomorrow), επιδιώκοντας έναν κόσμο απαλλαγμένο από τον καπνό, όπου οι καπνιστές θα μεταβαίνουν σε εναλλακτικές λύσεις χωρίς καύση.
Παράλληλα, οι πρωτοβουλίες της ΒΑΤ στην Ελλάδα με άξονα την τεχνολογία και την καινοτομία, αναδεικνύουν τον κομβικό ρόλο της Ελλάδας για την BAT διεθνώς. Επιπλέον, η Ελλάδα έχει επιλεγεί ως περιφερειακός κόμβος για το Ισραήλ, την Κύπρο και τη Μάλτα, εδραιώνοντας περαιτέρω τη στρατηγική της σημασία στο επιχειρησιακό πλαίσιο της εταιρείας.
Τα τελευταία χρόνια, ο Όμιλος βρίσκεται σε ένα διαρκές ταξίδι μετασχηματισμού, εστιάζοντας σε τέσσερις βασικούς πυλώνες: τεχνολογία αιχμής, πρόοδο, δημιουργία θέσεων εργασίας και επιστημονική καινοτομία. Αυτοί οι άξονες δράσης αποτελούν τη βάση για την ενίσχυση του δυναμικού ρόλου της ΒΑΤ στην Ελλάδα, με στόχο την προώθηση ενός Καλύτερου Αύριο για τους ενήλικες καταναλωτές, την κοινωνία και το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ιταλία: Δυο νεκροί και πέντε τραυματίες από χιονοστιβάδα στο Άνω Αδίγη
- Πλακιάς: Όποιος στη δίκη για τα Τέμπη σπιλώσει την μνήμη των παιδιών μου, θα ισοπεδωθεί
- Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης: Θα υπάρξουν αποζημιώσεις εξ αιτίας των μέτρων για τον αφθώδης πυρετό
- Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης λαθραίων τσιγάρων – 1 εκατ. ευρώ η ζημιά για το Δημόσιο
- Το στοίχημα της Μελόνι σε ένα δημοψήφισμα για το δικαστικό σύστημα
- Γιώργος Τσαγκαράκης: Δίωξη για 4 κακουργήματα άσκησε ο εισαγγελέας στον γκαλερίστα
- Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας κατά την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου 2026
- Είκοσι χώρες δηλώνουν έτοιμες να συμβάλουν στο άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








