«Καλούμε όλες τις πολιτικές δυνάμεις στην Ελλάδα να κάνουν το ίδιο», τονίζει ο πρόεδρος της ΚΟ του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος
Ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), Μάνφρεντ Βέμπερ και ολόκληρη η οικογένεια του ΕΛΚ, καταδικάζουν έντονα την επίθεση στην εξοχική κατοικία της Ελίζας Βόζεμπεργκ και τονίζουν ότι η βία δεν έχει θέση στη δημοκρατία μας, αναφέρεται σε ανάρτηση του επικεφαλής του ΕΛΚ μετά την εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι της ευρωβουλευτού της ΝΔ στη Βάρκιζα.
«Καλούμε όλες τις πολιτικές δυνάμεις στην Ελλάδα να κάνουν το ίδιο. Οι πολίτες που αναζητούν απαντήσεις για το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών θα τις λάβουν από τη μόνη αρμόδια αρχή, τη Δικαιοσύνη», αναφέρει ο κ. Βέμπερ.
“We, as the entire EPP family, strongly condemn the attack on the country house of Elisa Vozemberg and emphasise that violence has no place in our democracy,” says @ManfredWeber.
1/2 pic.twitter.com/yVqyWobcuj
— EPP Group (@EPPGroup) February 26, 2025
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μεσολόγγι: Πέθανε η αγρότισσα που είχε δωρίσει ένα ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο
- Σφοδρές αντιδράσεις από την αντιπολίτευση για τις δηλώσεις του Ισραηλινού πρέσβη
- Conference League: Οι υποψήφιοι αντίπαλοι της ΑΕΚ στην κλήρωση της Δευτέρας 04/08
- Φρίκη: Ισραηλινός όμηρος της Χαμάς, αποστεωμένος, σκάβει τον τάφο του
- Γάζα: Εκατοντάδες παιδιά στο Ηνωμένο Βασίλειο για ιατρική φροντίδα
- Πατσαλίδης (ΕΚΤ): Ανθεκτική η οικονομία της Ευρωζώνης παρά τις γεωπολιτικές και εμπορικές προκλήσεις
- Ελβετία: Το λιώσιμο των παγετώνων απειλεί να εξαφανίσει χωριά των Αλπεων
- Κεντρική Μακεδονία: Πάνω από 600 παραβάσεις σε ελέγχους της τροχαίας
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις