Υποστήριξε ότι ο πρωθυπουργός κάνει διάλογο με την Τουρκία, χωρίς να τολμά να διεκδικεί τα αυτονόητα
“Ο πρωθυπουργός στήνει φιέστες αυτοπροβολής με δημόσιο χρήμα για το μετρό Θεσσαλονίκης, όπου τα εκδοτήρια δεν λειτουργούν και χρησιμοποιήθηκαν κουβάδες για να μαζεύουν τα… απόνερα!», δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, σχολιάζοντας την καθιερωμένη εβδομαδιαία ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Ο Κυριάκος Βελόπουλος υποστήριξε ότι «ο πρωθυπουργός που πρόσφατα φωτογραφήθηκε με ντεκόρ τα Ραφάλ, για να παραστήσει τον “ανένδοτο”, κάνει διάλογο με την Τουρκία, χωρίς να τολμά να διεκδικεί τα αυτονόητα: Την αναγνώριση των γενοκτονιών, το αυτοδιοίκητο της Ίμβρου και της Τενέδου, την άμεση αποχώρηση των τουρκικών στρατευμάτων και των Τούρκων εποίκων από την Κύπρο. Ο κύριος Μητσοτάκης εξακολουθεί να μιλάει αόριστα για την υφαλοκρηπίδα, ενώ η μία και μόνη διαφορά με την Τουρκία είναι η νησιωτική υφαλοκρηπίδα. Πρόκειται για έναν πρωθυπουργό άκρως επικίνδυνο για τη χώρα».
Παράλληλα, ο κ. Βελόπουλος ανέφερε: «Όσο για τις ερχόμενες εκλογές, οφείλουμε να του υπενθυμίσουμε ότι παρά την πολιτική αυταρέσκεια που επιδεικνύει, προβλέποντας νέους εκλογικούς θριάμβους, τελικός κριτής είναι ο ελληνικός λαός, ο οποίος θα τον στείλει και στο χρονοντούλαπο της ιστορίας».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Απεργιακές κινητοποιήσεις ετοιμάζει το σωματείο στον σιδηρόδρομο μετά την απόλυση Γενιδούνια
- Μεντβέντεφ για συμφωνία ΗΠΑ-Ουκρανίας για ορυκτά: Ο Τραμπ ανάγκασε το Κίεβο να πληρώσει
- Βολές Μανιατάκη για τις διαδικασίες που ακολουθεί η Βουλή για Τέμπη
- Επιστολή Ευρωβουλευτών σε Μητσοτάκη για το ρόλο Ελλήνων εφοπλιστών στη διακίνηση ρώσικου πετρελαίου
- Κάλπες για δήμους, βαρόμετρο για τα κόμματα, στο Ηνωμένο Βασίλειο
- ΕΥΔΑΠ: Σε αναμονή για τις αναπροσαρμογές στα τιμολόγια και για τον διαγωνισμό για τους νέους υδρομετρητές
- Οι πρώτες αντιδράσεις μετά τη συμφωνία των ΗΠΑ για τα ορυκτά της Ουκρανίας
- Ο Σύνδεσμος Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων γιόρτασε τα 100 χρόνια του κλάδου
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις