Θα έπαιρνα το νόμο στα χέρια μου κύριοι. Υπάρχουν εγκληματικές ευθύνες, είπε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης
Ένταση προκάλεσε η τοποθέτηση του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, στο νομοσχέδιο για την αναδιάρθρωση του σιδηροδρόμου, καθώς έκανε λόγο για αυτοδικία στην τραγωδία των Τεμπών.
Αυτή η αναφορά προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Θεόφιλου Ξανθόπουλου από τον ΣΥΡΙΖΑ που έκανε λόγο για αντιθεσμική συμπεριφορά από τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύση, ενώ παρενέβη και η αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Γεροβασίλη ζητώντας να διαγραφούν από τα πρακτικά οι αναφορές περί αυτοδικίας.
Ο Κυριάκος Βελόπουλος επανήλθε μιλώντας για επαναφορά της θανατικής ποινής, με το πολιτικό θερμόμετρο να χτυπάει κόκκινο.
Κυριάκος Βελόπουλος: Εάν ήταν το παιδί μου, δεν ξέρω τι θα έκανα τον υπουργό. Συμπωματικά την ξέρατε την κόρη μου υπουργέ. Εάν ήταν η κόρη μου μέσα θα έπαιρνα το νόμο στα χέρια μου.
Θεόφιλος Ξανθόπουλος: Ντροπή αυτό που λέτε. Είστε πρόεδρος κόμματος
Κυριάκος Βελόπουλος: Έχετε χάσει παιδί εσείς; Έχω χάσει τον καλύτερο φίλο μου εγώ στα Τέμπη.
Θεόφιλος Ξανθόπουλος: Αντιθεσμικό αυτό που κάνετε
Κυριάκος Βελόπουλος: Θα σας μιλάω όπως θέλω. Μαζέψτε τον κύριε Παππά. Θα έπαιρνα το νόμο στα χέρια μου κύριοι. Υπάρχουν εγκληματικές ευθύνες.
Όλγα Γεροβασίλη, προεδρεύουσα: Τα περί αυτοδικίας θα διαγραφούν από τα πρακτικά.
Κυριάκος Βελόπουλος: Είπα εγώ ότι θα σκοτώσω κανέναν; Οι παιδόφιλοι και οι μιζαδόροι είναι εκτός φυλακής. Πέθαναν 57 άνθρωποι. Στη φυλακή όλοι τους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Καταδίκη Παναγιώτη Ψωμιάδη στη Θεσσαλονίκη
- Νέα σύμβαση 15,5 εκατομμυρίων ευρώ για τη Δομική Κρήτης με την ΕΥΔΑΠ
- Εθνική Τράπεζα: Εσωτερικό Τask Force για έγκριση δανείων του Ταμείου Ανάκαμψης σε επιχειρήσεις
- ΟΔΔΗΧ: Δημοπρασία 6μηνων εντόκων γραμματίων 400 εκατ. ευρώ στις 24/3
- Αύξηση συμμετοχής της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ στην ΕΥΔΑΠ στο 12,76%
- ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 1,3% στη δύναμη του εμπορικού στόλου τον Ιανουάριο
- Ομόφυλα ζευγάρια: «Ναι» από το ΣτΕ στον γάμο και την υιοθεσία
- Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ Ν. 3556/2007: Γνωστοποίηση Σημαντικών Μεταβολών Δικαιωμάτων Ψήφου Ν. 3556/2007
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








