Κάλεσε τον Ν. Ανδρουλάκη να υποβάλλει πρόταση δυσπιστίας μετά την προ ημερήσιας διάταξης συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών
Εκλογές ζήτησε από το βήμα της Βουλής ο Κυριάκος Βελόπουλος υποστηρίζοντας ότι την Παρασκευή εκατομμύρια Έλληνες κατέθεσαν με τη μαζική συμμετοχή τους στα συλλαλητήρια πρόταση μομφής στην κυβέρνηση.
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ενόψει της πρότασης δυσπιστίας που καταθέτουν αύριο τα προοδευτικά κόμματα, κάλεσε τον Νίκο Ανδρουλάκη να την υποβάλλει μετά την προγραμματισμένη προ ημερήσιας διάταξης συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, σε διαφορετική περίπτωση «είναι στημένος αγώνας».
Σε ότι αφορά στη σημερινή απόφαση για τη συγκρότηση Προανακριτικής επιτροπής για τον Χρήστο Τριαντόπουλο είπε ότι δεν ρωτήθηκαν οι συγγενείς των θυμάτων, καθώς κι ότι εκείνος πρώτος μίλησε για «μπάζωμα» και τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ τον ακολουθεί.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Οικογένεια Ανιέλι: Απέρριψε τεράστια πρόταση για πώληση της Γιουβέντους στην Tether
- Γερμανία: Πέντε συλλήψεις για σχεδιασμό επίθεσης σε χριστουγεννιάτικη αγορά της Βαυαρίας
- ΕΕ: Μείωση κατά 90% των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου ο στόχος έως το 2040
- Ο Κρ. Ρονάλντο και ηθοποιός: Ο Βιν Ντίζελ του έχει ρόλο στο φινάλε του “Fast & Furious”
- Google Translate: Φέρνει ζωντανές μεταφράσεις με όλα τα ακουστικά
- Μέση Ανατολή: Νεκρός ο Ραέντ Σαάντ, νούμερο 2 της Χαμάς (Βίντεο)
- Αυστραλία: Tρομοκρατική επίθεση με δέκα νεκρούς στην παραλία Μπόνταϊ του Σίδνεϊ
- Αγρότες: Ενισχύονται τα μπλόκα μετά το “όχι” για συνάντηση στο Μαξίμου
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








