Έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Μοναστηρίου από το ύψος της λεωφόρου Γραμματικού
Αρκετά καλύτερη είναι η εικόνα που παρουσιάζει το μέτωπο της φωτιάς που ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας (16/6) σε δασική έκταση στο Άνω Σούλι Μαραθώνα Αττικής.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η κατάσταση είναι βελτιωμένη και μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να μειωθούν οι δυνάμεις που επιχειρούν στο σημείο και οι οποίες είχαν ενισχυθεί την τελευταία ώρα.
Συγκεκριμένα, στο σημείο παραμένουν και επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις και συγκεκριμένα 140 πυροσβέστες με 5 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων της 1ης ΕΜΟΔΕ και 38 οχήματα κι από αέρος 11 αεροσκάφη και 7 ελικόπτερα.
Ακόμη επιχειρούν πλήθος εθελοντών και εθελοντικών οχημάτων ενώ συνδρομή παρέχουν υδροφόρες και μηχανήματα έργου της Περιφέρεια Αττικής.
Όπως έγινε γνωστό από την Πολιτική Προστασία και την Πυροσβεστική ο συντονισμός των δυνάμεων πραγματοποιείται από το Κινητό Επιχειρησιακό Κέντρο «ΟΛΥΜΠΟΣ».
Σημειώνεται ότι η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 13.30, ενώ λίγο αργότερα στις 13.47 εκδόθηκε προειδοποιητικό μήνυμα του 112 καλώντας όσους βρίσκονται στην περιοχή του Γραμματικού να παραμείνουν σε ετοιμότητα.

Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία
Στην εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην περιοχή του Άνω Σουλίου Μαραθώνα προχώρησε η Αστυνομία λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που είναι σε εξέλιξη.
Ειδικότερα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Μοναστηρίου από το ύψος της λεωφόρου Γραμματικού.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Νέα χρηματοδότηση 143 εκατ. ευρώ από τον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο για την Ελλάδα
- Endless: Εξαγόρασε το πλειοψηφικό πακέτο της FINEZZA
- Φατίχ Μπιρόλ (ΙΕΑ): Ζούμε τη μεγαλύτερη απειλή ενεργειακής ασφάλειας στην ιστορία
- Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων Παρόχων Πιστοποίησης στο νέο πρόγραμμα της ΔΥΠΑ
- Εντυπωσιακές εικόνες πάνω από την Αθήνα: Δοκιμαστικές πτήσεις για την 25η Μαρτίου (Βίντεο)
- Δήμας: Εντείνονται οι εργασίες στη Διώρυγα της Κορίνθου με στόχο να ανοίξει τον Ιούλιο
- Ο Τραμπ εξετάζει να στείλει πεζοναύτες για την κατάληψη του νησιού Χαργκ στο Ιράν
- Η Unilever εξετάζει πώληση του κλάδου τροφίμων στη McCormick
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις









