«Η Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν αρκεί, χρειάζεται σχήμα προοδευτικού κέντρου», λέει σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών» ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ενώ επιτίθεται στον Γιώργο Παπανδρέου τονίζοντας: «Δεν έπρεπε να υποχωρήσω το 2007 στη χυδαία απειλή του Παπανδρέου να με διαγράψει».
Ο κ. Βενιζέλος μιλά με σκληρά λόγια για τον Γ. Παπανδρέου, ζητά νέο πολιτικό σχήμα στον χώρο του «προοδευτικού κέντρου» και χαρακτηρίζει λάθος την άνευ όρων ψήφιση του Μνημονίου εκ μέρους της αντιπολίτευσης το περασμένο καλοκαίρι.
Για τον πρωθυπουργό σημειώνει ότι: «Ο κ. Τσίπρας τώρα εμφανίζεται ως “πολιτικός μάγκας”, επειδή παρουσιάζεται ως κυνικός, ως ικανός να εγκαταλείψει αξίες, υποσχέσεις και προγραμματικούς στόχους και να γίνει το αντίθετο του εαυτού του».
Τέλος, χαρακτήρισε γελοία τα δημοσιεύματα ότι βάζει εμπόδια στη Φώφη Γεννηματά.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΑΑΔΕ: Νέα έκδοση της πλατφόρμας myDATA – Σε λειτουργία από αύριο (13/11) – Τι αλλάζει για τους χρήστες
- ΗΠΑ: Στο υψηλότερο επίπεδο από τον Σεπτέμβριο η ζήτηση στεγαστικών δανείων
- Χαρίτσης: Δημοψήφισμα στα μέλη για τις συνεργασίες της Νέας Αριστεράς
- Πηγές Κομισιόν: Δεν θέλουμε να τιμωρήσουμε την Ελλάδα για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- ΟΠΕΚ: Αναθεώρησε τις προβλέψεις, κάνει λόγο για πλεόνασμα 500.000 βαρελιών ημερησίως το γ΄ τρίμηνο
- Ψηφίστηκε με ευρεία πλειοψηφία ο προϋπολογισμός της Βουλής του 2026
- ΞΕΕ: Συγκροτήθηκε το νέο ΔΣ, πρόεδρος ο Αλέξανδρος Βασιλικός
- Ο Πούτιν επιτρέπει στην Citigroup να πουλήσει τη ρωσική της τράπεζα Renaissance Capital
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








