Η πρώτη εταιρεία από τον κλάδο των υδραυλικών ειδών
Η ελληνική εταιρία Viospiral νετάσσεται στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ. Είναι η πρώτη που εντάσσεται στην πρωτοβουλία, προερχομένη από τον κλάδο των υδραυλικών ειδών. Η ιστορία της εταιρείας ξεκινά από τον Πειραιά το 1974.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η πορεία του νέου μέλους της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ξεκίνησε όταν ο Χρυσόστομος και ο Νικόλαος Νατσακάκος δημιούργησαν τους πρώτους σωλήνες συνδέσεως, πρωτοπορώντας και εισάγοντας στην ελληνική αγορά τα καινοτόμα για την εποχή σπιράλ συνδέσεως, τα οποία αποτελούν το σήμα κατατεθέν της μέχρι και σήμερα. Η συνεχής εξέλιξη και η διεύρυνση της γκάμας παραγωγής οδήγησε το 1990 την Viospiral στη μετεγκατάστασή της στο ιδιόκτητο κτίριο 3200 m², στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη ενώ ένας δεύτερος χώρος κεντρικών αποθηκών έχει κατασκευαστεί στην περιοχή των Οινοφύτων.
Παράλληλα, η εταιρεία αναπτύχθηκε έντονα και στον τομέα της εμπορίας και έλαβε την εμπιστοσύνη μεγάλων ευρωπαϊκών και αμερικάνικων οίκων, οι οποίοι σύναψαν μαζί της αποκλειστική συνεργασία εισαγωγής και πώλησης. Ταυτόχρονα, τα προϊόντα παραγωγής της Viospiral ξεπέρασαν τα ελληνικά σύνορα και πλέον απευθύνονται στη διεθνή αγορά. Επιβεβαιώνοντας την υγιή αναπτυξιακή πορεία της, διευρύνει το δίκτυο συνεργατών της, φθάνοντας σήμερα να μετρά περισσότερα από 1500 καταστήματα χονδρικής πώλησης, συμπεριλαμβανομένων και των μεγαλύτερων αλυσίδων λιανικής της χώρας, καταλήγει η ανακοίνωση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Το Κουβέιτ ανέστειλε τη λειτουργία δύο διυλιστηρίων μετά από επιθέσεις
- Cooke: Προκαταρκτική συμφωνία για την απόκτηση του χρέους της Avramar Ελλάδας
- ΕΚΤ: Διατήρησε αμετάβλητα στο 2% τα επιτόκια για 6η συνεχόμενη φορά – Φόβος για άνοδο πληθωρισμού
- Χέγκσεθ: Σήμερα το μεγαλύτερο χτύπημα στο Ιράν – «Αχάριστοι» οι Ευρωπαίοι
- «Το ΕΣΥ νοσεί, κρύβουν τα ράντζα κάτω από το χαλί» – Κινητοποίηση υγειονομικών έξω από το υπ. Υγείας (video)
- Ο Δήμαρχος του Λονδίνου ζητά την επιστροφή της Βρετανίας στην ΕΕ
- Πρατηριούχοι: «Στα 2,03 ευρώ το λίτρο η φτηνότερη βενζίνη, εκτός κι αν μειωθούν οι φόροι»
- ΓΣΕΕ: Πώς αμείβεται η αργία της 25ης Μαρτίου
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








