Επιχειρήσεις

VOLCANO: Χειροποίητα μεταλλικά κρεβάτια από τη Θεσσαλονίκη σε Νέα Ζηλανδία, Τόκιο και Νέα Υόρκη

Δημιουργίες από σίδηρο με εγγύηση εφ' όρου ζωής

Η VOLCANO από τη βόρεια Ελλάδα είναι μια εταιρεία, που κατάφερε να κατακτήσει την παγκόσμια αγορά ασχολούμενη με ένα συγκεκριμένο τμήμα του κλάδου των μεταλλικών κατασκευών. Παράγοντας 100% χειροποίητα μεταλλικά κρεβάτια. Το όνομα “VOLCANO”, που σημαίνει ηφαίστειο, δεν είναι τυχαίο. Επιλέχτηκε ως συνώνυμο της φωτιάς και της υψηλής θερμοκρασίας που είναι απαραίτητα για τη διαμόρφωση-«σφυρηλάτηση» του σιδήρου. Η εταιρεία συνδυάζει την παράδοση της ελληνικής παραδοσιακής μεταλλουργίας με σύγχρονες τεχνολογίες, παράγοντας κρεβάτια από μέταλλο, με κύρια χαρακτηριστικά την αντοχή και την κομψότητα.

Aπό την Ελλάδα στην Κορυφή της Ευρώπης

Η ιστορία της ξεκινά από τη Θεσσαλονίκη το 1976, όταν ο Αριστείδης Κωνσταντινίδης ίδρυσε μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση με στόχο να δημιουργήσει χειροποίητα ανθεκτικά μεταλλικά έπιπλα. Μέσα από τη σκληρή δουλειά, το πάθος και την αφοσίωση στην τέχνη του σιδήρου, οι τεχνίτες της VOLCANO μετατρέπουν το άκαμπτο σίδερο σε σφυρήλατα έργα τέχνης. Τα έπιπλα που δημιουργούνται δεν είναι μόνο λειτουργικά και ανθεκτικά, αλλά αποπνέουν και μια διαχρονική αισθητική, προσφέροντας σε κάθε σπίτι έναν μοναδικό χαρακτήρα. 

Συνδυάζοντας και μια εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής, η VOLCANO κατάφερε να αναδειχθεί στις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο των σφυρήλατων μεταλλικών επίπλων στην Ελλάδα και να ξεχωρίζει ανάμεσα στους ευρωπαίους κατασκευαστές στο είδος αυτό.

Η δεύτερη γενιά στο τιμόνι 

Στο τιμόνι της επιχείρησης βρίσκεται εδώ και αρκετά χρόνια η δεύτερη γενιά με επικεφαλής τον Κώστα Κωνσταντινίδη και την Αλεξάνδρα Ευφραιμίδου, οι οποίοι έφεραν έναν αέρα ανανέωσης και πρωτοπορίας. Η VOLCANO, συνεχίζοντας να τιμά την παράδοσή της, προσφέρει προϊόντα που ενσωματώνουν την τεχνογνωσία δεκαετιών με σύγχρονες σχεδιαστικές προτάσεις, διατηρώντας πάντα υψηλά πρότυπα ποιότητας και αντοχής.

Οι παραγωγικές εγκαταστάσεις βρίσκονται στον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης, σε ένα οικόπεδο έκτασης 3.500 τ.μ. Οι έμπειροι τεχνίτες, με σεβασμό προς την παράδοση, υλοποιούν δημιουργίες υψηλής ποιότητας, χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους.

VOLCANO Handmade Iron Bedrooms: Εγγύηση εφόρου ζωής  

Τα μεταλλικά κρεβάτια της VOLCANO είναι πλήρως απομαγνητισμένα. Ξεχωρίζουν για την ποιότητα και αντοχή και προσφέρονται με εγγύηση εφ’ όρου ζωής. Κάθε μεταλλικό κρεβάτι της Volcano στηρίζεται στα κορυφαία τελάρα κρεβατιών και υποβάλλεται σε αυστηρούς ελέγχους ποιότητας για να διασφαλιστεί ότι πληροί τα υψηλά πρότυπα της εταιρείας.

Από την αντοχή των συγκολλήσεων μέχρι την ομοιομορφία του χρώματος, όλα ελέγχονται προσεκτικά για να διασφαλιστεί η ποιότητα και η ανθεκτικότητα των μεταλλικών κρεβατιών με το πέρασμα του χρόνου.

Η βαφή

Η VOLCANO διαθέτει ένα υπερσύγχρονο συγκρότημα ηλεκτροστατικής βαφής. Τα προϊόντα βάφονται με υψηλής ποιότητας χρώματα “πούδρας”, τα οποία εξασφαλίζουν άψογη κάλυψη. Αυτή η τεχνική προσφέρει και μέγιστη προστασία από τη διάβρωση και τις φθορές, διατηρώντας παράλληλα την αισθητική του προϊόντος. Με την υιοθέτηση αυτής της προηγμένης τεχνολογίας, η εταιρεία διασφαλίζει ότι τα μεταλλικά κρεβάτια της θα παραμένουν ανθεκτικά και αισθητικά άψογα με την πάροδο του χρόνου.

Παγκόσμια αναγνωρισιμότητα

Οι χειροποίητες μεταλλικές κρεβατοκάμαρες  δεν είναι απλά έπιπλα, αλλά έργα τέχνης που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη καταναλωτών σε κάθε γωνιά του κόσμου. Από την πολυσύχναστη Νέα Υόρκη και το μυστηριώδες Τόκιο, μέχρι το ιστορικό Λονδίνο και την απομακρυσμένη Νέα Ζηλανδία, οι μεταλλικές κρεβατοκάμαρες της Volcano είναι γνωστές για την ξεχωριστή αισθητική και την ποιότητά τους. Κάθε μεταλλικό κρεβάτι αντανακλά την αφοσίωση και αγάπη της εταιρείας για τη χειροποίητη τέχνη.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu