Ανεβάζει τους τόνους της αντιπαράθεσης με τον πρώην προέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ, ο πρώην υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης
Αποφασισμένος να προχωρήσει μέχρι τέλους και να δώσει απαντήσεις σε όλα τα επίπεδα εμφανίζεται ο πρώην υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης, στον απόηχο των καταγγελιών του πρώην προέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ, Δημήτρη Βάρρα, ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής.
Όπως δηλώνει στο mononews.gr, είναι απολύτως πρόθυμος να παραστεί ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής, ακόμη και σε κατ’ αντιπαράσταση εξέταση με τον κ. Βάρρα, εφόσον κάτι τέτοιο αποφασιστεί από τα μέλη της.
«Είμαι στη διάθεση της Εξεταστικής αν αποφασίσει να γίνει κατ’ αντιπαράσταση εξέταση», αναφέρει χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι η τελική απόφαση σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής ανήκει στα μέλη της Επιτροπής.
«Ο κ. Βάρρας έκανε ένα πολύ σημαντικό ατόπημα» δήλωσε ο Μ. Βορίδης τονίζοντας πως όταν κληθεί στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής θα αποκαλύψει για πιο λόγο ζήτησε την απόλυση του επισημαίνοντας με νόημα ότι η απόλυση έγινε το 2020 και οι καταγγελίες του Βάρρα το 2024.
Ο κ. Βορίδης φέρεται να είναι απολύτως βέβαιος για τη θέση του, σημειώνοντας ότι έχει την πλήρη στήριξη της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΠΑΣΟΚ: Περίεργες σιωπές Μητσοτάκη για Βιολάντα και ελληνοτουρκικά
- Ομόλογα: Τα μεγάλα ελλείμματα ΗΠΑ και Ιαπωνίας πιέζουν ανοδικά τις αποδόσεις
- Μητσοτάκης: Στις χώρες με τα λιγότερα εργατικά δυστυχήματα η Ελλάδα
- ΒΙΟΛΑΝΤΑ: Σταμάτησαν οι έρευνες στο εργοστάσιο υπό τον φόβο νέας έκρηξης
- ΥΠΕΝ: Τα επόμενα ορόσημα για τον Κάθετο Διάδρομο και το πλεονέκτημα για την Ελλάδα
- Τραμπ: Η Ινδία θα αγοράζει πετρέλαιο από τη Βενεζουέλα, όχι απ’ το Ιράν
- Λιβάνιος: Ετοιμάζουμε ηλεκτρονική ψήφο για τις αυτοδιοικητικές του 2028
- Ιράν: «Τρομοκρατικές οργανώσεις» οι ευρωπαϊκοί στρατοί – Τραμπ: Η Τεχεράνη συνομιλεί μαζί μας
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις









