Ανεβάζει τους τόνους της αντιπαράθεσης με τον πρώην προέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ, ο πρώην υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης
Αποφασισμένος να προχωρήσει μέχρι τέλους και να δώσει απαντήσεις σε όλα τα επίπεδα εμφανίζεται ο πρώην υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης, στον απόηχο των καταγγελιών του πρώην προέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ, Δημήτρη Βάρρα, ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής.
Όπως δηλώνει στο mononews.gr, είναι απολύτως πρόθυμος να παραστεί ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής, ακόμη και σε κατ’ αντιπαράσταση εξέταση με τον κ. Βάρρα, εφόσον κάτι τέτοιο αποφασιστεί από τα μέλη της.
«Είμαι στη διάθεση της Εξεταστικής αν αποφασίσει να γίνει κατ’ αντιπαράσταση εξέταση», αναφέρει χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι η τελική απόφαση σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής ανήκει στα μέλη της Επιτροπής.
«Ο κ. Βάρρας έκανε ένα πολύ σημαντικό ατόπημα» δήλωσε ο Μ. Βορίδης τονίζοντας πως όταν κληθεί στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής θα αποκαλύψει για πιο λόγο ζήτησε την απόλυση του επισημαίνοντας με νόημα ότι η απόλυση έγινε το 2020 και οι καταγγελίες του Βάρρα το 2024.
Ο κ. Βορίδης φέρεται να είναι απολύτως βέβαιος για τη θέση του, σημειώνοντας ότι έχει την πλήρη στήριξη της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Lloyd’s List Greek Shipping Awards 2025: Ποιοι πήραν τα 19 «Όσκαρ της ελληνικής ναυτιλίας»
- Τουρισμός για Όλους 2025: Ποιοι δικαιούχοι θα λάβουν έως και 600 ευρώ
- International Living: Η Ελλάδα κορυφαίος προορισμός για μόνιμη κατοικία συνταξιούχων
- Κατάρ: Η αύξηση παραγωγής LNG θα φρενάρει μια μελλοντική πτώση τιμών στο πετρέλαιο
- Αγρότες της Φθιώτιδας απέκλεισαν την Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας
- Κακοκαιρία Byron: Πρώτες αυτοψίες για την καταγραφή των ζημιών στη Δυτική Αττική
- Volkswagen: Επενδύσει 160 δισ. ευρώ ως το 2030, κάνει στροφή στην γερμανική και ευρωπαϊκή αγορά
- ΕΕ: Νέα «ένεση» 5,2 δισ. ευρώ για καθαρές τεχνολογίες και πράσινη βιομηχανία
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις









