Εξαλλος ο δήμαρχος Αθηναίων, με αυτή την εξέλιξη
Επαναλειτουργεί το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στη Βουλιαγμένη, που είχε τεθεί σε αναστολή λειτουργίας λόγω ενός περιστατικού υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ από ανήλικους.
Ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, κάνει λόγο για «αδιανόητη απόφαση» σε σχετική του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Χ και τονίζει: «το Διοικητικό Πρωτοδικείο επικαλέστηκε μόνο την “οικονομική βλάβη” του επιχειρηματία, μέχρι την οριστική εκδίκαση της υπόθεσης, ενώ δεν κληθήκαμε ως Δήμος να εκθέσουμε τα επιχειρήματά μας, όπως είχαμε ζητήσει».
Παράλληλα ο Χάρης Δούκας εκφράζει την «έντονη ανησυχία» για την εξέλιξη αυτή αναφέροντας «από την πλευρά μας, θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες για την επιβολή της νομιμότητας και την προστασία των ανηλίκων».

Το χρονικό του περιστατικού
Πριν από περίπου ενάμισι μήνα, παιδιά ηλικίας από 15 έως 17 ετών συμμετείχαν σε σχολική εκδήλωση που είχαν διοργανώσει τα 15μελή των Λυκείων πληρώνοντας για είσοδο στο νυχτερινό κέντρο 20 ευρώ.
Όπως κατήγγειλε μητέρα ενός κοριτσιού όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 12:15 όταν τα παιδιά μπήκαν στο κλαμπ και παρήγγειλαν αλκοολούχα ποτά.
Περίπου 45 λεπτά μετά, περί τη 01:00, συνολικά οχτώ παιδιά αισθάνθηκαν αδιαθεσία με αποτέλεσμα να κληθεί στο σημείο το ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με πληροφορίεςοι διασώστες του ΕΚΑΒ παρέλαβαν τέσσερα περιστατικά, ενώ κατά τις ίδιες πηγές, υπήρχε και ένας ανήλικος ο οποίος αρνήθηκε τη διακομιδή.
Τα τέσσερα παιδιά, μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία και συγκεκριμένα, ένα 14χρονο κορίτσι και ένα 15χρονο αγόρι στο Παίδων Αγία Σοφία και δύο 16χρονα κορίτσια στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς. Τέσσερα παιδιά μεταφέρθηκαν για εξετάσεις σε νοσοκομεία από τους ίδιους τους τους γονείς οι οποίοι βρέθηκαν έξω από το νυχτερινό κέντρο.
Για το περιστατικό κλήθηκε και η Άμεση Δράση, με τους αστυνομικός να συλλαμβάνουν τον υπεύθυνο του κλαμπ ο οποίος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκων σε κίνδυνο και το κέντρο σφραγίστηκε.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Mercedes: Πουλάει τμήμα του μεριδίου της στην Daimler
- Ευρωπαϊκές αγορές: Έκλεισαν με απώλειες – Πτώση 1,45% για Mercedes, άνοδος 2,55% για Hermès
- Υπόθεση κατασκοπείας: Αυτός είναι ο Κινέζος «Στίβεν» που στρατολόγησε τον σμήναρχο
- Bloomberg: Η Ρωσία με υπόμνημα ζητάει την επιστροφή στο σύστημα του δολαρίου – Συμφωνία με ΗΠΑ σε 7 τομείς
- Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Χωρίς άδεια λειτουργίας η πλατφόρμα συναλλαγών «MILLIONERO»
- ΑΑΔΕ: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εκατοντάδων αχυρανθρώπων με 380 επιχειρήσεις και χρέη 43 εκατ. ευρώ
- Ρομπέρτα Μέτσολα για ανταγωνιστικότητα: «Η Ευρώπη έχει ένα στενό παράθυρο ευκαιρίας»
- Χρηματιστήριο: Τρίτο ανοδικό σερί με +0,43% και ράλι 9,08% από ΕΥΔΑΠ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







