Οι Αρχές της Ρωσίας ξεκίνησαν έρευνα για τη δολοφονία του Αντρέι Μποτίκοφ. Ήταν ένας από τους 18 επιστήμονες, σύμφωνα με την ΕΡΤ, που εργάστηκαν για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, Sputnik V το 2020, αφού φαίνεται πως αναγνωρίστηκε ως ο άνδρας που είχε στραγγαλιστεί μέχρι θανάτου με μια ζώνη στη βορειοδυτική Μόσχα.
Βασικός κατηγορούμενος είναι ένας 29χρονος άνδρας που έχει ήδη συλληφθεί. Όπως είπαν οι ρωσικές Αρχές, βρήκαν τον ύποπτο στο «συντομότερο δυνατό χρόνο» αφού προσπάθησε να διαφύγει από το σημείο του εγκλήματος.
Τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο ύποπτος, γνωστός ως Alexei Z, είχε περάσει 10 χρόνια στη φυλακή με την κατηγορία της παροχής σεξουαλικών υπηρεσιών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ελπιδοφόρος: Ο πόνος για τις απώλειες από τις φονικές πλημμύρες στο Τέξας διαπερνά τις καρδιές όλων μας
- Επιπλέον 30.000 επιβάτες με την 24ωρη λειτουργία των ΜΜΜ στην Αθήνα – Έρχονται 30.000 προσλήψεις
- Επίθεση σε Mask από τον CEO της Azoria Partners και αναβολή του ETF που επρόκειτο να κυκλοφορήσει
- Συνελήφθη δημοσιογράφος που φέρεται να εκβίαζε τη βουλευτή Ζέτα Μακρή
- Στις 14 Ιουλίου ξεκινούν οι θερινές εκπτώσεις
- Φωτιά σε κατάστημα εστίασης στο Καπάνι στην καρδιά της Θεσσαλονίκης
- Συνεδρίασε η Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου λόγω των πολύ υψηλών θερμοκρασιών
- Ο Tucker Carlson δήλωσε ότι θα μεταδώσει συνέντευξη με τον Πρόεδρο του Ιράν
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις